Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted

Дао га и Куљеар. :frust:Докторе, спремај нову категорију за листу: имам 75+, можда и 80+ зависи од бонуса, на клупи између 17 и 23 плус бонуси и има да прснем. Хоћу и ја трајног смајлија у табелама!

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Svim vlasnicima Berbatovljevljevljeva (osim Feia): izvinite što sam ga kupio :(

Posted (edited)

Opa, Aleksandar ima Hangelanda, možda i uspem da iskusam pobedu. Uzbudljivo do samog kraja - Demel vs Shawcross, i čekanje bonusa...Edit - A ima i Kueljara prvog na klupi :evil:

Edited by bob loblaw
Posted

Sad sam puko sigurno. Hangeland moze samo da prihvati da mi popusi kurac.

Posted

Zbog glupog Gardijana ostao bez CS-a WIsdoma i extra transfera za sledece kolo.

Posted

Naa и ја такође имамо грчевиту борбу: ја имам 69 (за сада) и Беговића, она 61 (за сада) и Јаскалаинена, Рида и Нолана. И како сада да навијам да добијем?

Posted

Nije jos gotovo Fei...ali je uzbudljivo jbg...

Posted
Nije jos gotovo Fei...ali je uzbudljivo jbg...
Gotovo je i nije uzbudljivo. Imas igraca vise, vise bonusa i vise poena trenutno. Cestitam ti pobjedu.
Posted
Zbog glupog Gardijana ostao bez CS-a WIsdoma i extra transfera za sledece kolo.
:cry:
Posted
Opa, Aleksandar ima Hangelanda, možda i uspem da iskusam pobedu. Uzbudljivo do samog kraja - Demel vs Shawcross, i čekanje bonusa...Edit - A ima i Kueljara prvog na klupi :evil:
:cry:
Posted (edited)

Izasli bonusi...Fei, jos si u igri... :fantom:edit: ladno mozes i da pobedis ako WH da dva gola a ovaj moj Cameron dobije zuti recimo...ako bude uzeo bod nereseni smo...sve preko jednog boda, moja pobeda....u stvari, najbolje bi bilo da ne igra uopste...

Edited by LeBron
Posted

Ja sam dobio Baba Ji-a ali jedan poen Suaresu je smehotresan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...