Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted

I kao sto to obicno biva protivniku Ba odmah postize gol, ladno cu da izgubim mec sa 80+ poena...

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja imao Aguera i Lamberta i zamenim ih Dzekom i Berbom... Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

Posted

Archesten United je ocigledno batalio fantazi, u timu mu Vidic i.Kagava :isuse: ali mu je isto tako ostao i vaskrsli Silva tako da i pored toga sto cu imati preko 60 gubim ponovo, jebem ti fantazi i ko ga izmisli.. :isuse: Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted
Casno pogiboh... ocekivano Suarez izdominirao al nije se moglo protiv toga.
Kako kenjas jbt...skoro svi su ti dobro odigrali, daleko je od gotovog, cak mislim da si favorit za pobedu...
Posted

Mertesaker, Santi, Bejl, Ba i Suares ©. Mata i Pienar razocarali. Cekam jos Jasklainena, Ferdinanda, Hjuza i Krauca.Sent from my cigla using Tapatalk

Posted
Kako kenjas jbt...skoro svi su ti dobro odigrali, daleko je od gotovog, cak mislim da si favorit za pobedu...
Zato i kazem casno.Imas RVP-a, vise igraca i mog kapitena prakticno neutralisanog... mada i ja imam par kandidata za bonuse. Tu smo svi...
Posted

Imam Sterlinga sa 9 i Michua sa 8, ali traku mi nosi Oscar koji je za odigranih 29 minuta zabeležio 1 poen. Puta dva.

Posted

Ovaj car sto ima najvise nije ni menjao tim od treceg kola :lol:

Posted (edited)

Ja u random ligi igram protiv nekog koji je batalio ili nikad nije ni igrao aktivno al zato ima Suareza© i Teveza u napadu sto je sasvim dovoljno...edit: strucnjaci za bonuse, 'oce biti sta za Hazarda, Dembu i Michua?

Edited by Feindouno
Posted

Da li je iko do sada izgubio sa 70+ poena? Vidim da je u jednom meču rez 75-73. Kakav sudar titana!

Posted

Hvala, hvala, apsolutno se ponosim činjenicom da ću četrvrti poraz za redom da ubeležim sa skorom od 80+ poena.Pomeramo granice, zalazimo na nove teritorije...you can't make this shit up!

Posted
Hvala, hvala, apsolutno se ponosim činjenicom da ću četrvrti poraz za redom da ubeležim sa skorom od 80+ poena.Pomeramo granice, zalazimo na nove teritorije...you can't make this shit up!
Bobe ne seri ja cu da ubelezim poraz, jer ce tvoj papan da ne primi gol :( !@
Posted

enrique 3sterling 2suarez 1tevez 3silva 2aguero 1santi, podolski, walcott, giroud su otprilike isti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...