Weenie Pooh Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Moćo, kaži isto ovome... Ne mogu da opisem koliko sam besan! Opet usrani Kazorla kapiten, treci put me jebe u zadnja 4 kola.Berba na klupi, a Hant (???) u timu sa 59 minuta na terenu. Bar sam za ekstra transfer uradio Pienar>>>Felaini.Pri svemu tome, protivnik nije nista bolji od mene, tako da ako izgubim... ili cu rasturiti ceo tim, ili ja idem u trista picki materini da se ne vratim vise nikada ovde ... što ne sluša kad kažem da se ne stavlja Santi za kapitena.
nbg4ever Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Da, da... celicna odbrana jolovog Fulama <_<Vodim 27-25 (kada se obracuna -4 i udje mi Svarcer) i imam Baneta, Hazarda i Bejla. Ultimu preostaju Tejlor iz Novog Zamka, Suarez kapiten i Jaja. Jaoooo, jebo me Hant da me jebo. A lepo sam sanjao da ce Felaini imati 10 poena, a ja slusam sebe budnog. A tad i inace pravim daleko vise gluposti, nego dok spavam
Weenie Pooh Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Baš hoćeš da postaneš Fejli umesto Fejlija...Vila povela, sad će morati da prime četiri u drugom poluvremenu.
Weenie Pooh Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Da, da... celicna odbrana jolovog Fulama <_<Samo zbog tebe mi neće biti previše žao kad Hazard sutra unakazi LFC. Zoki82 pametan čovek me poslušao i nakačio mu traku...
zoki Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Samo zbog tebe mi neće biti previše žao kad Hazard sutra unakazi LFC. Zoki82 pametan čovek me poslušao i nakačio mu traku...On mi je poslednja nada, jest' da vodim 16 razlike ali Buljaricama ostalo 7 igrača...
nbg4ever Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Nek unakazi slobodno, jedino mi on i Bejl rade posao. Ironija moje situacije je u tome sto me uopste ne jebe izbor kapitena, nego ostanak Berbe na klupi.
Прслин Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 Гледам риплија и рекло би се да ће ипак да остане без асистенције, ово је аутогол Влара.Прича се по граду и да се за КјуПиАр враћа Џонс. Питам се само да ли у средину или на Рафаелово место.
Recommended Posts