Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Moćo, kaži isto ovome...

Ne mogu da opisem koliko sam besan! Opet usrani Kazorla kapiten, treci put me jebe u zadnja 4 kola.Berba na klupi, a Hant (???) u timu sa 59 minuta na terenu. Bar sam za ekstra transfer uradio Pienar>>>Felaini.Pri svemu tome, protivnik nije nista bolji od mene, tako da ako izgubim... ili cu rasturiti ceo tim, ili ja idem u trista picki materini da se ne vratim vise nikada ovde
... što ne sluša kad kažem da se ne stavlja Santi za kapitena.
Posted

Da, da... celicna odbrana jolovog Fulama <_<Vodim 27-25 (kada se obracuna -4 i udje mi™ Svarcer) i imam Baneta, Hazarda i Bejla. Ultimu preostaju Tejlor iz Novog Zamka, Suarez kapiten i Jaja. Jaoooo, jebo me Hant da me jebo. A lepo sam sanjao da ce Felaini imati 10 poena, a ja slusam sebe budnog. A tad i inace pravim daleko vise gluposti, nego dok spavam :wacko:

Posted

Baš hoćeš da postaneš Fejli umesto Fejlija...Vila povela, sad će morati da prime četiri u drugom poluvremenu.

Posted

Sjajno sam odabrao kapitena - Evru :(

Posted
Da, da... celicna odbrana jolovog Fulama <_<
Samo zbog tebe mi neće biti previše žao kad Hazard sutra unakazi LFC. Zoki82 pametan čovek me poslušao i nakačio mu traku...
Posted
Samo zbog tebe mi neće biti previše žao kad Hazard sutra unakazi LFC. Zoki82 pametan čovek me poslušao i nakačio mu traku...
On mi je poslednja nada, jest' da vodim 16 razlike ali Buljaricama ostalo 7 igrača... :isuse:
Posted

Nek unakazi slobodno, jedino mi on i Bejl rade posao. Ironija moje situacije je u tome sto me uopste ne jebe izbor kapitena, nego ostanak Berbe na klupi.

Posted

Рафаел асистенција. :fantom:

Posted

Гледам риплија и рекло би се да ће ипак да остане без асистенције, ово је аутогол Влара.Прича се по граду и да се за КјуПиАр враћа Џонс. Питам се само да ли у средину или на Рафаелово место.

Posted

Valencia je fantasticno beskoristan

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...