Jump to content

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

E, ovo mi se ne sviđa nimalo. Ajd, što je 2:0 najopasniji rezultat, ali sad definitivno neće toliko paziti na svoju mrežu kao pri 1:0. :(Ali dobra stvar je što vreme lagano teče, pa ima još samo 30 minuta nerviranja. :)

• Author

Пробај да гледаш без коментара, са неким лаганим свинг џезом на слушкама, мени је та комбинација смањила притисак на 180 са 120. :thumbsup:

Mislim da si u maloj prednosti, jer navijaš protiv jednog igrača, a ja protiv celog tima. :DŠto je najgore, Southampton mi je možda i najsimpatičniji tim ove godine i jako teško mi je da navijam protiv njih. Ja bih voleo da je ostalo 0:0. To bi mi podmirilo dosta toga. :)

Pobeda! Odbrani Foster Lallanin šut u poslednjem minutu i done vrednu pobedu Praslinu i meni! :)Čestitke Aleksandru88 i njegovim pulenima iz Dabogda Crko R'n'R. Pošteno su se borili, ali su doživeli još jedan nesrećan poraz. Nadam se da će im se to vratiti u narednim kolima. :) Fellaini je odigrao najbolju partiju sezone, Suarez dobio 3 bonusa, ali su zakazali City-jevci.Pored mog preokreta sa 39:50 na 52:50, mislim da su večeras preokret napravili Neugodan rival i EON zahvaljujući odbrani WBA. :)Sad još da sačekamo ko će dobiti 2 i 1 bonusa, pošto je Odemvingi rezervisao 3, pa da detaljno rezimiramo ovo kolo. :)

• Author

Лепо, лепо...

Ja se raspadam polako ali sigurno (treći poraz zaredom :isuse: ) i što je možda još gore ne vidim svetlo na kraju tunela™, a pošto sam iskoristio divlju kartu sve sam bliži Praslinovoj taktici odlaska u -40 i menjanja celog tima.. :frust:
Боље је када се тако мења на почетку сезоне: ја сам до сада направио 30 измена, коштало ме неколико пораза, али ми тим сада вреди 105.5 милиона и потпуно је скоцкан, са одличним играчима у првих 11 и са врло добром, дугом клупом. У последња 3 кола имам 2 победе и један пораз као губитник кола (и то због -4 због измена) и хитам ка горњем делу табеле. Мислим да ми се тактика исплатила, али видећемо, дуга је сезона.едит: која сам џукела, тако сам пожурио да се хвалишем да нисам честитао непријатељу :blush:Копкила, пуно среће у утакмицама које следе и нека Бог поживи нашег доброг Луиса. :Hail:

Edited by Праслин

Jos jedan tacan rezultat, dzoker x3 i bonus za 110 poena samo na ovoj utakmici. :fantom: Ukupno +150 u ovom kolu, a nakon subotnjih utakmica sam imala -20.

Povraca mi se od tebe :puke:

Ja se raspadam polako ali sigurno (treći poraz zaredom :isuse: ) i što je možda još gore ne vidim svetlo na kraju tunela™, a pošto sam iskoristio divlju kartu sve sam bliži Praslinovoj taktici odlaska u -40 i menjanja celog tima.. :frust:
Ja sam pre dva kola napravio sekundarni tim i u njega ubacio igrace koji me interesuju. Nakon ta dva kola, rezultat je 102:76 u korist sek tima. Dakle, cak i sa ekstra izmenama, ako ti se tim raspada, nadoknadis minus za 3-4 kola. O h2h da i ne govorim
али ми тим сада вреди 105.5 милиона
Vrijedi na papiru™Kad uzmes da prodas igrace ode ti pola tih para.

@ Zoidberg dobar mec, jbg ne moze se uciniti nista kad si gubitnik kola :(

• Author
Vrijedi na papiru™Kad uzmes da prodas igrace ode ti pola tih para.
Не баш: већ сам продавао и куповао поново, тако да сам већ побрао профит. Пазим ја то, не брини: Рафаел ми вреди 6 милиона у продаји, Фелаини 7 у продаји, Берба 7.1 у продаји, Рисе 5.6 у продаји... Сви они, па и још пар што ме мрзи да их набрајам, су на само 100 сома испод своје куповне вредности. Само ми је Азар од првог кола у тиму а њега немам намеру да продајем осим ако се не повреди. :ss1:

slavi se pobjeda,mcauley car ispostovao :0.6:

Naravno poraz za pola kosa, samoubistvo u vidu neefektivnog extra transfera odradio svoje, bar cu da izbijem na prvo mesto tabele Luzera. :cool:Plus Riki je najveca prevara na koju sam naseo otkad igram ovu zajebanciju.

pa i nije ti bas neka prednost,meni ce uci s klupe nolan sa svoja 3 poena tako da je 36:33 a meni ostaju jos mcauley i gera a tebi je svakako fonte zakucan na klupi.ako ga wba ne primi pobjedio sam,al svakako ce odlucivati poen ili dva.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako sam ga ruzno popusio :rant: .Divlja karta u najavi.

Moguće da ću i ja divlju kartu da odradim jer zadnjih par kola imam slabiji učinak jedino što imam sreće sa rasporedom.

Guest
This topic is now closed to further replies.