Feindouno Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Samo preskacite i ti i onaj drugi sto proziva, zna se ko osvaja titule u pogadjalici
Tolaa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Samo preskacite i ti i onaj drugi sto proziva, zna se ko osvaja titule u pogadjalici Lebron?
Прслин Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Napeto kao u šupku.Dakle tvoj ali i moj™ Suarez © protiv Sterlinga, Lajane i Nelsena. I šta sada treba da radim, da navijam da Liverpul pokida Njukasl ali da se Suki ne vidi? :cry:Ne mogu to zaista... Više se uzdam u to da QPR ne primi gol od Redinga i da Sterling nešto uradi. Lajanu sam ostavio u timu umesto Lamberta, pošto nisam smeo obojicu, ali garantujem da sam se zajebao.Потпуно те разумем, тако сам и ја јуче псовао када су Нолану поништили чист гол. Суарез је покидао данас, па да видимо где смо:46:40 за мене, теби остао још Лалана.Твоји бонуси: 3+3 Ван Перси, 2 Руди, можда нешто Клиши (у прошлом колу ме сахранио Шоукрос са 3 бонуса у 0:0 утакмици). Укупно сигурних 8, плус ?, дакле 48 сигурних + могући бонус са Клишија + сутра сигурна 2 бода од Лалане, плус шта уради.Моји бонуси: 3 Фелаини, можда 1 Казорла и можда 1 Бербатов - да кажемо 1 сигуран, било од једног било од другог. За Суареза немам идеју колико ће да буде. У прошлом колу је имао гол и асистенцију и није добио ниједан бонус (па сам ја изгубио меч са 2 разлике ). Укупно 50 сигурних + непознати Суарезов бонус који се дуплира јер је капитен.Значи, Суарезов капитенски бонус мора да буде већи од евентуалног Клишијевог бонуса и Лалалиног учинка...Виђен сам за губитника кола, други пут за редом.
Feindouno Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Lebron?Mozda kad bi se titule davale u novembru
Zoidberg Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Izašli bonusi. Neki mečevi su već rešeni.Meč između Morževa Utd i Dabogda Crko R'n'R teče po predviđenom. 39:50 je trenutno.Posebno je zanimljiv meč između Petoletke i EONa gde je trenutan rezultat 27:23 kad igrači uđu sa klupe. :Hail: EON sutra čeka McAuley-a pa meč još uvek nije rešen, ali imamo osnova da poverujemo da će pobednik imati manje od 30. :DMiami Heat rešio svoj duel 35:34 protiv uvek neugodnih Đubretara. :)
sabahudin Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 (edited) Miami Heat rešio svoj duel 35:34 protiv uvek neugodnih Đubretara. :)User :(edit: nije, 38-35 za mene :0.6:a kurac, imam taj minus. Edited November 4, 2012 by monstrum
Feindouno Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ocekivano... nastavljamo seriju ubjedljivih pobjeda!
Feindouno Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ja mislio da si se salio za 38-35 :lol:Igram neku random H2H ligu i tamo imam sve 3 pobjede :0.6:
Aleksandar88 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Znaci ako WBA ne primi gol gubitnik sam kola, fak jea <_< , nadam se da taj scenario necemo gledati.
Dr Arslanagić Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 prekinuo seriju poraza, čak sam zadovoljan sa 51 bodom...
Weenie Pooh Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ceo tim nula golova, nula asistencija, jedan clean sheet (City, tj. Kompany i Yaya). 25 poena.Na pogađalici sam još ubedljiviji, -55 poena, čeka se WBA kolaps za -65. A samo da su Fulham, QPR, i Liverpool dali još po gol, vinuo bih se ka neverovatnih +55, avaj.
Garnirung Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Vini, mene skoro pa blam, kako sam dobio ovaj meč. Spuco WC najgluplje što sam mogao i da se u poslednjem trenutku nisam odlučio da ne stavim Lukakua, već Suareza, išla bi ti 3 boda.
Timmi Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 (edited) izasli bonusi, jbt. sta im je?poprilicno sam siguran da cu biti medju gubitnicima kola. Edited November 4, 2012 by Timmi
Recommended Posts