Jump to content

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

E jbg Fellaini mi postigne gol, al' izbije cs za Swarcera i Hagelanda

Sad kad smo ga svi, osim Praslina, zamenili Pienarom... <_<
Naravno, ima ga LebronNe mogu ovo da pratim vise, odo da se brijem

Evo ga i Celzi, al' bez Hazardovog ucesca :(

Felaini jos jedan :Hail: bravo majstore !

• Author

Чупааааааааааааааааааавииииииииииииииииии!

• Author

Да ли ће се ово рачунати Берби као асистенција? :naughty:едит: О, да! Рачуна се! Испаде на крају супер утакмица за мене :)

Edited by Праслин

Da :isuse:

Raspad na pogadjalici, pogodio samo X na Fulam i ranije 10 na Unitedu. I dzokera sam masio i sve, uzas.

Ne pamtim gore kolo. 28 poena i golman, Lebron daleko odmakao. Treci put zaredom masim kapitena, Bejl/Totenhem me upropastili i na predictoru.

Suarez i Yaya treba da osvoje 8 vise od Dembe sto je sasvim realno. Mozda me opet usere pa ipak dobijem na neki bonus za Rafaela ili mozda Berbu.

Upisujem i 3. pobedu za redom. 26-26 protiv Ziginih, njemu ostao jos Jaaskelainen, meni Krul, Kompany, Tevez, Gera i Demba. Ako ne odu u minus, OK sam, imam jos i sigurnih 3 bonusa za Felainija. :Hail:

protivnik 30,ja 20.njemu jos ostao lalana a meni suarez,mcauley,gera i nolan.njemu je rvp kapiten tako da moze ocekivati jos 6 bodova.postoji nada u pobjedu ali se ne nadam pretjerano :(na pogadjalici pogodio mutd razliku i fulham tacan rez,ostalo masio.

• Author

Утисци до сада:1. Фелаини краљина2. Берба царска дрипчина3. Два играча због којих сам отишао у већ стандардних -4 су донела 10 бодова 4. Чини ми се да нема више разлога да држим Флечера5. Потребно ми је да не одлепе Агуеро, Нолан или Клиши и жив сам

Molim se svetom Karlitu, zastitniku svih nas koji nemamo Van Persija, da uvalja bar jedan gol.

• Author

Неко се повредио од Ситијевих на загревању. Није Тевез, али ко не знам.

Guest
This topic is now closed to further replies.