Jump to content

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

Dobro je! Kako sam djipio kad ga je Kazorla zavukao :DTacan na predictoru, Lempronov Persi nije mnogo ludovao, a Santi se upisao. Di ces bolje...Sto bi bilo do jaja, da ga nema i doticni, jel da.... back to the drawing board <_<

Edited by nbg4ever

Biće Persa sa 16 kao kapiten. :( I to u najboljem slučaju, ako uzme 3 bonusa. Ako Evra pokupi najbolji kajmak, onda svega 7x2.Mada, čini mi se da je imao 4 šuta u okvir gola, bez ijednog van, tako da Evra ne bi trebalo da ga preskoči. :)

Dobro je! Kako sam djipio kad ga je Kazorla zavukao :DTacan na predictoru, Lempronov Persi nije mnogo ludovao, a Santi se upisao. Di ces bolje...Sto bi bilo do jaja, da ga nema i doticni, jel da.... back to the drawing board <_<
Hahaha
  • Author

Како сам рипио када га је завукао Руиз из слободњака након фаула над Бербом... Тек се на успореном видело да се лопта одбила од стативе, па од Хауарда. :(

Ostavio Bejnsa u timu iako sam bio siguran da prima gol, cisto zbog eventualnog ucinka u napadu i bonusa. Zato je Baird zakucan za klupu :isuse:

Ovaj Everton nema od koga nije primio gol. Tolerisem Bejnsa jos tri kola i onda neka se nosi u tri lepe

Hoce li dati neko gol, jbte?

Howard mi na golu :0.6:

Dobro, osim njega :P

• Author
Hoce li dati neko Фелаини, Бејл, Флечер, Бербатов, Рисе или Бејнс gol, jbte?
edit наравно, дао га Норич да избије мом Беговићу кш.едит 2: лајвскор забаговао на 32 минуту, видео сам Норич на флешскору

Edited by Праслин

Pa dobro, nije bas morao Stoke da primi taj 1:(U ovakvom kolu bez golova, ja imam sve defanzivce koji su uspeli da ih prime.

Ja imam ove sto ne primaju, ali su svi na klupi

• Author

Toooooooooooo, чупавиииииииииии!

Sad kad smo ga svi, osim Praslina, zamenili Pienarom... <_<

• Author

Излази Рисе! :frust: Нула од њега: 58. минут, а добио жути. :frust:

Guest
This topic is now closed to further replies.