Zoidberg Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Je l' može meni neko da objasni kako Ivanović uspeva da igra uprkos crvenim kartonima? :)U onom superkupu protiv City-ja pred početak sezone je dobio crveni, a ja sam zbog toga izabrao A.Cole-a umesto njega. Na kraju je ispalo da se ne mešaju takmičenja za suspenziju, pa je igrao od prvog kola.Sada pravi crveni protiv United-a, ja radio havarijske izmene propale odbrane i odbacim njega kao nepodobnog zbog suspenzije. Na kraju, čovek odradi kaznu u liga kupu (koje je drugo takmičenje) i opet u startnoj postavi u prvenstvu. :DŠto se tiče Bugarina, ja ga stavio u startnih 11. Ako ne bude odigrao, valjda će neko od ove trojice papana sa klupe ući na teren i osvojiti strateški bod ili dva pošto više od njih i ne očekujem. :)
Weenie Pooh Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 (edited) Nije Liga kup drugo takmičenje, sve pod patronažom 1 FA-a se vodi kao isto. Dakle crveni u ligi možeš da odradiš u kupu ako se igra pre sledećeg kola, i obratno.Inače, samo da čestitam Hobbit Slayeru što se drugom pobedom najzad odlepio sa dna tabele, i sad je na prestižnom 35. mestu. Ostadoh ja sam na 38, sa boljom gol razlikom™ od 7-8 timova direktno iznad mene. :(Uzeo sam Wilsherea po povoljnoj ceni od 6.4, a oterao njegovog beskorisnog kolegu Podolskog. Dakle, očekujte da jedan opet polomi nogu a drugi zabode tri gola... Edited November 3, 2012 by Weenie Pooh
Прслин Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 (edited) Игра Берба.Како ли је коцкарима када ја овако горим од Фантазија. едит: 10 минута касније Ван Перси у другом минуту даје гол. Противников капитен, наравно. Edited November 3, 2012 by Праслин
Zoidberg Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Čini mi se da sam brzo nadoknadio 4 poena minusa. :D Van Persi© i Rafael = 15 poena, odnosno 11 kad se odbije transfer viška. :)Da stvar bude još bolja, Van Persi ozbiljno konkuriše za 3 bonusa, nakon još jednog šuta u okvir gola. :)Mada, veoma strepim od Teveza© za protivnika. Bojim se da će pokazati isto raspoloženje protiv bivšeg tima kao VPersi. :/
Aleksandar88 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Zoidbergov kapiten naravno dao gol,a kako se utakmica odvija ne vidim kome bi drugom dali 3 boda bonusa ovde, uz to i asist rafaela. Tesi me sto na kladionici cekam ovo i Zvezdu za 7,5 k pa ako dodje mogu bol zbog izgubljenog fantazija nocas da utopim u alkoholu.
Прслин Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Хехе, ем није шутирао Перси, ем у Драфт лиги Руни капитен противнику.
Zoidberg Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Ja da budem iskren, ovde sam očekivao 5-6 golova uz pobedu Arsenala. :) A Rafael bi mi sigurno popasao klupu da sam imao nekog (bilo kog) ko bi odigrao 60+ minuta umesto njega. :DMada, ostaje mogućnost i dalje da padne tih 5-6 golova. :)
Lezilebovich Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Pala 1 divljakarta™. Sada se osećam kao prilikom sastavljanja tima, svaki dan oduzimam i dodajem.toliko sam se uživeo u menjanje, da sam kreiranje postave ostavio za petak uveče i subotu ujutro. i naravno, tek sad sam seo za računar :isuse:ostao mi casorla kapiten, ne igra fletcher i tako ...
Weenie Pooh Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Uzeo sam Wilsherea po povoljnoj ceni od 6.4E, tako se drži fenjer. Za udžbenike...
Прслин Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Uzeo sam Wilsherea po povoljnoj ceni od 6.4, a oterao njegovog beskorisnog kolegu Podolskog. Dakle, očekujte da jedan opet polomi nogu a drugi zabode tri gola...
Feindouno Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Uzeo sam Wilsherea po povoljnoj ceni od 6.4
Прслин Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Ја сам изгубио бар пола минута на устајање са пода на који сам пао од смеха.
zoki Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Ma ni Podolski nije nista bolji, ne vidi se ali bukvalno, sad sam isao livescore da proverim da nije zamenjen, jebo me on kud ga imam u timu.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Lezilebovich Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Oće li ovaj valensija da uradi nešto konkretno. Mrsi u svakom napadu na ivici kaznenog i ništa ne uradi :(
Recommended Posts