Feindouno Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Pa odlucice bonusi kod nas... Ako dobije kapiten Suarez 3 (sto se iskreno nadam) sve je gotovo i dobijam.Ako se to ne desi onda bi bas mogao Bale da prelomi :)Nas as in mene i tebe? Nema sta tu da se odlucuje kad od mojih niko nista nije uradio, poraz je upisan odavno.
Moća Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Pobeda protiv Dedija uprkos -4 i njegovom vodjstvu od tri poena od sinoc. Bilo je napeto do samog kraja i cestitam mu na ulozenom trudu i zelim sve najbolje u nastavku sezone.Okrecemo se sledecem protivniku a to je Surdilovic Ltd. koji zna sta mu sledi
Pokojni Ruxin Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 a i Fletcher bi mogao proraditi protiv raspale Vile.Hm, nisam to ni video, bila je 1 impulsivna reakcija. <_< Ali je doprinelo što sam znao da sledeću igram protiv tebe koji si i onako prejak za ove moje raspade pa eto...taj sam poraz već i bio upisao. :(Championship here I come!
copkillah Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Nakon sto mi udju -2 Banetova, bice 48 - 45 za mene. Mislim da sam konacno vezala 2 pobede u ovoj sezoni, posto ocekujem bonus za Teveza kapitena, mozda Bairda, Dembu i Berbu. Protivniku sigurno dobija RvP, Klisi i mozda Rafael.Ja se uzdam u imbecilnost EA-ovog sistema po kojem će Tevez ostati bez bonusa, a krajnje nezasluženo će ga dobiti pomenuta trojka RvP, Kliši i Rafael. Mogao bi i Sterling, bio je dobar danas, <_<
Moća Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Prvi put u zivotu sam odradio transfere veceras da ne bih rizikovao da Podolskom padne cena. Snarc ima prednost od 4 poena.
cartman Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Nas as in mene i tebe?Nema sta tu da se odlucuje kad od mojih niko nista nije uradio, poraz je upisan odavno.Dok su kod mene samo Suarez i Bale ucinili nesto bodovno vredno a uspeo sam da ubijem i -1 sa Torresom... Cinjenica jei da su nam se neki igraci preklopili i da sam imao malo srece sa izborom odbrane
Feindouno Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Suarez vise od Dembe i Vermalen CS, sasvim dovoljno. Nadao bih se nekom bonusu za Bainesa da mu nisu pisali glupi autogol.Ovako ce i bonusi biti podjednaki.
clever bastard Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 na kraju pobjeda,uz ne bas prelijepu igru,ali pisu se bodovi.doprinio je tome i indisponirani protivnik.moze se reci da je divlja karta dala odredjene rezultate.ocekujem jos bolje u narednim kolima dok se uigraju i poslozi hemija u ekipi.na pogadjalici s obzirom kakvo je kolo,samo 110.
Zoidberg Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 29 bez bonusa! Izgubio sam od zasluženo i inteligentno već ušao u minus za sledeće kolo jer sam ispizdeo na napad Aguero-Fletcher pa zamenio obojicu.Mislim da je ovo bio jedan od najvećih kripl fajtova u istoriji fantazija, ali ja i dalje ne mogu da budem siguran u svoju pobedu, čak i pored "ubedljivog" vođstva od 32:29 pre bonusa. Čudni su putevi bonusa ove sezone, a naročito poslednja 2 kola, i mene ne bi na primer iznenadilo da tvoj Aguero© pokupi neki poen bonusa, pa čak i tri u nekoj situaciji što bi rešilo duel u tvoju korist. :)Ja sam samo siguran u vPersija, ali je pitanje koliko će on dobiti. Sva logika nalaže da će pokupiti sva 3, ali recimo da bih bio zadovoljan i sa 2.Berbatov će teško doći do bodova u utakmici sa 6 golova od kojih je 1 njegov.Tvoj Bejl sa druge strane može lako do 3.Dakle, čekamo bonuse i gledamo ko upada u vrh pobedničke tabele u ovom kolu. :)Što se tiče Flečera, ja sam čak računao da ga stavim za kapitena iduće kolo, ali ima vremena do tada. :)Ali svi pokazatelji govore u njegov prilog. Lak protivnik, par kola pauze bez golova koji kad tad moraju da se prekinu, domaći teren.
Daddy Cool Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Pobeda protiv Dedija uprkos -4 i njegovom vodjstvu od tri poena od sinoc. Bilo je napeto do samog kraja i cestitam mu na ulozenom trudu i zelim sve najbolje u nastavku sezone.Okrecemo se sledecem protivniku a to je Surdilovic Ltd. koji zna sta mu sledi Nista mi nije polazilo za nogom™. Cak je i ziv sahranjen Cisse dao gol cim sam ga prodao... i uzeo Croucha i dao mu traku (1*2=2)... sve najbolje i tebi, nisi blistao, ali si uzeo tri boda!
Прслин Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 (edited) Dabogda crko RnR 46-44 БелодугмекатаринаMiami Heat 39-41 United City FCJako do samog kraja 45-48 Misirke110% 29-32 Morževi UnitedPantelia Stars 31-34 LeziLebeDaTeJedemTutanj City 35-36 RoninKagawas 29-28 Buljarica BrothersОво мора да је рекордан број чекача на бонусе.едит: 'Ладно ћу да будем губитник кола. "Валидација, валидација!", што рече Вини. Edited October 29, 2012 by Праслин
Tolaa Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Ja se uzdam u imbecilnost EA-ovog sistema po kojem će Tevez ostati bez bonusa, a krajnje nezasluženo će ga dobiti pomenuta trojka RvP, Kliši i Rafael. Mogao bi i Sterling, bio je dobar danas, <_<Ovo uopste nije nemoguce, ziva nisam dok ne izadju bonusi. 'Ладно ћу да будем губитник кола. "Валидација, валидација!", што рече Вини. Ne dam tu titulu tako lako, drzim 1. mesto jos od avgusta, gre'ota da ga sad ispustim.
Timmi Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 (edited) http://www.unitedran...formance-index/evo, pa koga ne mrzi nek trazivjerovatno uzimaju perica, mata, baines, bale, ba... suarez ne dobija.dobija tevez 3, moguce yaya dobije nesto, rafael dobija 1 bod vjerovatno...arteta 3, vermaelen i mertesacker po 1 vjerovatno Edited October 29, 2012 by Timmi
Moća Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Ako stvarno Suares ne dobije onda nek se teraju u tri lepe...
Timmi Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 (edited) mzoda i dobije jer je izgleda jako losa tekma sto se tice tih bodova. baines je sigurno bolji od njega.naismith 3, baines 2, osman 1. valjda.tevez 3, kompany 2, yaya 1demba 2 Edited October 29, 2012 by Timmi
Recommended Posts