Jump to content

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

Da li ce i Hazard dobiti asistenciju?
Da, dobija se za iznudjen slobodnjak.
  • Author

Добио, наравно.Александре, готово... Честитам, рокнућу се.

Edited by Праслин

Ziv nisam dok ne izadju bonusi :mellow:

Mata moj brat!!!

220 na pogadjalici ako ostane ovako.

Drugi poraz zaredom, Banjica Boysi me rutinski otresli..Danas jos 2 tacna (ukupno 5 :fantom: ), 200 poena za sada i cekam 2:2 na Celziju. :unsure: Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Crveni za Baneta, naravno. Što je on gori od Bainesa koji je zabio autogol...

Odusevljen sam ovim crvenim Torresa... realno gubim ovo

:isuse: Pa dobro, bar nije asist Rafaela. Ali sad ce i to.
Kvoutujem sama sebe vec 3. put danas, ne znam sta drugo da kazem. :cry:

jbt kakvo kolo na pogadjalici...i ja cu biti na oko 200

Kvoutujem sama sebe vec 3. put danas, ne znam sta drugo da kazem. :cry:
Ja trenutno gubim 2 razlike a na klupi (i to na drugom mjestu da ne bi slucajno usao) mi stoji doticni sa svoja 4 poena.Kao, racunam primice 2 gola sigurno, nista od bodova... za razliku od silne™ cetvorke u odbrani/na golu koji su uzeli cak 6 zajedno :Hail:

Meni nije igrao Dembele, pa ulazi neko s klupe, a na njoj na trecem mestu Rafael, na drugom Felaini, a na prvom Bane. :0.6:

Nikad teze kolo na pogadjalici.
220 na pogadjalici ako ostane ovako.
jbt kakvo kolo na pogadjalici...i ja cu biti na oko 200
:lolol: ali stvarno... jedva sam izabrao utakmicu za dzokera (doduse obe opcije bi uzele 110) i na rekordnih 5 utakmica gadjao remi (pogodio 3)205 trenutno, 5 manje ako Utd da jos neki gol.

Nakon sto mi udju -2 Banetova, bice 48 - 45 za mene. Mislim da sam konacno vezala 2 pobede u ovoj sezoni, posto ocekujem bonus za Teveza kapitena, mozda Bairda, Dembu i Berbu. Protivniku sigurno dobija RvP, Klisi i mozda Rafael.

Nakon sto mi udju -2 Banetova, bice 48 - 45 za mene. Mislim da sam konacno vezala 2 pobede u ovoj sezoni, posto ocekujem bonus za Teveza kapitena, mozda Bairda, Dembu i Berbu. Protivniku sigurno dobija RvP, Klisi i mozda Rafael.
Dobila a toliko kukas :isuse:Koliko na kraju imas na pogadjalici? Ja sam opet izgubio, imam bod u posljednja 4 meca :fantom:
Guest
This topic is now closed to further replies.