Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted (edited)

Edit dupli

Edited by Aleksandar88
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Што да кукаш када водиш 15 бодова и Тевезов бонус пре сусрета Колоћини вс, Бејл капитен? Могу само да ти честитам.

Posted
Pa nije nijednom bilo da neko izvede korner i golman izboksuje loptu pa je igrac pokupi i raspali.
Ali bilo je doda Dembele loptu Bejlu na 30 metara od svog gola, ovaj predribla ceo protivnički tim (uz jedno tri kontakta sa loptom njihovih igrača) i zabode gol. Asistencija naravno 1 Musi...
Posted

Jel skupio Suarez žutih kartona koliko i golova? Mislim da nije još, morao bi da pauzira... ima valjda 6 golova i jedno 4 kartona. Ali nula crvenih za sada -_-

Posted

Onda neka je asistencija kad su jeli govna nek jedu do kraja.Suares mora da dobije zuti pa to ti je <_<

Posted

Jedva cekam da se resim Bejnsa. Jbte, koliko kosta, malo je poneki asistBeeeeeeeeeeeeeeeeeeejl!

Posted

Bejl :isuse:Sad me ne bi ni 3 Dembina gola izvadila iz govana.

Posted

Uzivaj u preokretu :cry: , nije da sam nesto drugo ocekivao.

Posted

Jao, Demba, picka ti materina!Ne mogu da gledam ovo, odoh!

Posted
Jao, Demba, picka ti materina!Ne mogu da gledam ovo, odoh!
Zasto me mrzis?
Posted

Dembica. :wub: Felaini mi ostao na klupi, ali tek kao druga izmena, tako da ako ne udje Dembele u drugom, menja ga Bane. Valjda nece poludeti RvP ili Rafael. Let's go Chelsea!Znam da sam izbaksuzirala ovim postom, jednostavno znam. A da, i pogodjen tacan rezultat Eve - Liv. :)

Posted
Znam da sam izbaksuzirala ovim postom, jednostavno znam.
I bilo je potrebno samo 2 minuta da se to i dokaze.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...