Daddy Cool Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 (edited) A i Trottersi mi se guze za sledece kolo, sa teskim rasporedom za kljucne poluge tima!edit: ja taman o tebi, a ti vec o meni! Edited October 22, 2012 by Daddy Cool
Tolaa Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Čobani iz Evertona usrali motku, jadnih 31 poena, čestitke Misirkama!! Hvala. Bila sam na putu, pa izvini sto nisam bila aktivna ove nedelje da kukamo zajedno. Sinoc se vratim i vidim jadna 42 poena, vec sam bila upisala poraz, kad ono :0.6: . Idem ka sredini tabele, mozda se do kraja sezone i dokopam 20. mesta. Mislim da cak osvajam i neku pobednicku medalju kod DrZoidberga.A na pogadjalici 140.Ko je Jako do samog kraja?
Tolaa Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Au, zgazio je Feija i jos mu Sterlingovih 11 poena ostalo na klupi! Ne brini Fei, osveticu te.
Moća Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 A i Trottersi mi se guze za sledece kolo, sa teskim rasporedom za kljucne poluge tima!edit: ja taman o tebi, a ti vec o meni!Biće mi zajebano Everton - Liverpul(mada Pienar suspendovan) i Utd -Čelski tu imam Matu i Ešlija. Nadam se da će Arsenal malo da se izvadi protiv QPR-a.Mada sada ne razmišljam o tome pošto ide LŠ fantazi.
copkillah Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Au, zgazio je Feija i jos mu Sterlingovih 11 poena ostalo na klupi! Ne brini Fei, osveticu te.Da nije glupi Lambert ušao u igru
pantelia Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 (edited) Ja sam clan u 2 PPP lige:- PPP Classic- PPP Classic 2012/13Koja se gleda kao relevantna za buduci PPP Championship? Edited October 22, 2012 by pantelia
Weenie Pooh Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Nijedna od tih, ovde gledamo samo H2H AFAIK.
Feindouno Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Au, zgazio je Feija i jos mu Sterlingovih 11 poena ostalo na klupi! A neka si ti potrcala da to primjetis :huh:Bas je smijesno izgubiti od covjeka koji je odvalio kolo i imao najbolji skor u ligi Zanimljivo gadljivo je da bi u 7 meceva (i protiv 19 protivnika u ligi) mojih 47 poena bilo dovoljno za pobjedu al dobro, sve to ima svoje
Zoidberg Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Ja sam se upravo vratio sa jednog izuzetnog puta, pa je došlo vreme da proverim i fantazi ligu. :)Na moju veliku žalost, a veliku sreću Hudersfielda njegovi Sokolovići Utd su bili prejaki za Morževe Utd.Pobeda od 53:49 je sasvim zaslužena, jer sam ja jedino uboo kapitena vPersie.a, a on je imao jak tim na čelu sa odbranom Fulhama i raspoloženim Nolanom koji je konačno dobio bonus poene ove sezone, te ovom prilikom čestitam na pobedi. ;)Tabela će uslediti kasnije tokom dana. A pre toga, da poručim idućem protivniku Bobu Loblawu i njegovom perspektivnom timu 110% da ove nedelje neću imati transfera, pa se može smatrati umerenim favoritom, a ja ću probati da promešam postojeće karte i zadam neočekivani udarac u poslednjim trenucima. :)
Hudersfield Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Ja sam se upravo vratio sa jednog izuzetnog puta™, pa je došlo vreme da proverim i fantazi ligu. :)Na moju veliku žalost, a veliku sreću Hudersfielda njegovi Sokolovići Utd su bili prejaki za Morževe Utd.Pobeda od 53:49 je sasvim zaslužena, jer sam ja jedino uboo kapitena vPersie.a, a on je imao jak tim na čelu sa odbranom Fulhama i raspoloženim Nolanom koji je konačno dobio bonus poene ove sezone, te ovom prilikom čestitam na pobedi. ;)Tabela će uslediti kasnije tokom dana.A pre toga, da poručim idućem protivniku Bobu Loblawu i njegovom perspektivnom timu 110% da ove nedelje neću imati transfera, pa se može smatrati umerenim favoritom, a ja ću probati da promešam postojeće karte i zadam neočekivani udarac u poslednjim trenucima. :)Hvala na čestitkama!Počelo je katastrofalno, u londonskom derbiju sam od dva igrača dobio sjajnih 0 poena i bio sam ubijeđen da je novi poraz u sezoni neminovnost. Divlja karta se ipak na kraju isplatila i nadam se da će ovaj tim sa manjim izmjenama (Pienar ) nekako dočekati mini januarski prelazni rok.
Tolaa Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 A neka si ti potrcala™ da to primjetis :huh:Bas je smijesno izgubiti od covjeka koji je odvalio kolo i imao najbolji skor™ u ligi Zanimljivo gadljivo je da bi u 7 meceva (i protiv 19 protivnika u ligi) mojih 47 poena bilo dovoljno za pobjedu al dobro, sve to ima svoje™Dear drama queen, nisam se smejala tebi, nego sebi sto sam se posle prva 4 vezana boda u sezoni i to sa uzasnim ucinkom ponadala sredini tabele, a tek onda videla kako razbija protivnik.
Behemoth Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Vezao sam i treci poraz i tri kola posle liderske pozicije, sada sam 14.
Recommended Posts