Jump to content

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

• Author

Победих. :mellow:Тја, досадно је овако без казнених бодова.

Gubim 8 od Misirki, njoj sutra Ba a meni trojka Evertona (Baines, Pienar i Jelavić) i Flečer... Očekivano napeto... :fantom:Pogađalica dobra, tačni rezultati na Svonsiju i Sitiju i još tri tačne razlike...

Edited by zoki82

Vodim 43-39 i imam sutra Stevu Pienara. Bonusi meni Mata 3 njemu Perica 6. Ocekujem i da Suarez dobije bar poen bonusa a za ostale neam pojma.

Ako rumunski smarac izgubi obradovacu se vise nego sopstvenim pobjedama

Pati...:P

Ali kad mi covek koji ima duplo vise postova na ovoj temi kaze da sam smarac, mislim stvarno....

Stalkeru smaracki :yawn2:

Rugala se serpa loncu :fantom:

Otkad sam ono jedno vreme bio na prvom mestu H2H, usao sam u crnu seriju...mislim da ce ovo treci vezani poraz da mi bude. Ka-ta-stro-fa!

90 na pogadjalici, promasio WH i naravno Arsenal

Podolski nema nameru da replicira današnji učinak tvog kapitena? Pa dobro, ostaje mi Baines sutra, dva gola + clean sheet će biti dosta <_<
Mislim da bi i jedan gol uz CS mogao da zakuva. Ja se nadam da neki lep bonus RvP-a zavrsi posao, no videcemo...

Mogao bi ovaj Flecer duradi nesto <_<

Ba zabija autogol i em sto sebi oduzima 2 boda,skida mi i Krulov CS.Zaostajem 3 boda za protivnikom al mi ostaje jos Distin dok su njemu svi odigrali.Nadati se da ce i Suarez© dobiti neki bonus.Uglavnom,bice jako neizvjesno do zadnje sekunde.

Ja ne moram nista da radim, protivnik se samoubija iz utakmice u utakmicu. Trenutni rez, 38-13 za mene :thumbup:

Za pobedu mi treba da Baines, Pienar i Jelavic naprave 10+ poena.. :fantom:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Guest
This topic is now closed to further replies.