Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted

Победих. :mellow:Тја, досадно је овако без казнених бодова.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Gubim 8 od Misirki, njoj sutra Ba a meni trojka Evertona (Baines, Pienar i Jelavić) i Flečer... Očekivano napeto... :fantom:Pogađalica dobra, tačni rezultati na Svonsiju i Sitiju i još tri tačne razlike...

Edited by zoki82
Posted

Vodim 43-39 i imam sutra Stevu Pienara. Bonusi meni Mata 3 njemu Perica 6. Ocekujem i da Suarez dobije bar poen bonusa a za ostale neam pojma.

Posted

Ako rumunski smarac izgubi obradovacu se vise nego sopstvenim pobjedama

Posted

Ali kad mi covek koji ima duplo vise postova na ovoj temi kaze da sam smarac, mislim stvarno....

Posted

Otkad sam ono jedno vreme bio na prvom mestu H2H, usao sam u crnu seriju...mislim da ce ovo treci vezani poraz da mi bude. Ka-ta-stro-fa!

Posted

90 na pogadjalici, promasio WH i naravno Arsenal

Posted
Podolski nema nameru da replicira današnji učinak tvog kapitena? Pa dobro, ostaje mi Baines sutra, dva gola + clean sheet će biti dosta <_<
Mislim da bi i jedan gol uz CS mogao da zakuva. Ja se nadam da neki lep bonus RvP-a zavrsi posao, no videcemo...
Posted

Ba zabija autogol i em sto sebi oduzima 2 boda,skida mi i Krulov CS.Zaostajem 3 boda za protivnikom al mi ostaje jos Distin dok su njemu svi odigrali.Nadati se da ce i Suarez© dobiti neki bonus.Uglavnom,bice jako neizvjesno do zadnje sekunde.

Posted

Ja ne moram nista da radim, protivnik se samoubija iz utakmice u utakmicu. Trenutni rez, 38-13 za mene :thumbup:

Posted

Za pobedu mi treba da Baines, Pienar i Jelavic naprave 10+ poena.. :fantom:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...