Прслин Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Хвала на труду, мене ове табеле баш занимају и већ су ми створиле рефлекс да је њихово појављивање прави крај кола, што значи да је време за још неки трејд.
Zoidberg Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 (edited) Sad vidim da je prvih 6 ekipa izgubilo, pa tako United City FC i Jako do samog kraja™ koji su delili 7. i 8. mesto, prelaze u vođstvo. Trottersi sa svojih milion poena u ovom kolu preskaču 5 pozicija, pa su sada 4.Edit: @PraslinNema na čemu. Mogu ja još jedan čaršav da ispišem ako će to uticati da napraviš još koji bonus transfer u ovom kolu. :D Edited October 2, 2012 by DrZoidberg
Feindouno Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Nije 26 vec 25-24, nisu upisali zuti Demelu, valjda mislili da ce mu faliti taj 1 poen za pobjedu.
Прслин Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 (edited) To сам и ја приметио, али мислио сам да је лајвскор синоћ погрешио када су јавили да је Демел фасовао жути.Замисли, Феи, да је Кју Пи Ар дао још тај један, а онда данас промене Демелов жути у Дијамеов. Па рикнули би и ти и ја.едит: исправио Дембеле у Демел. Edited October 2, 2012 by Праслин
Feindouno Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Onda bi se vec moglo razmisliti o onom samoubilackom napadu.Bio je karton i na kladionicama i u prenosu, ne znam sta brljave.
Zoidberg Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Ja nisam u prenosu pohvatao ko je sve dobio žuti, ali vi ste verovatno obratili pažnju na Demela, jer vam je bio bitan.Kako god, taj žuti se ne vodi ni po zvaničnom sajtu, ni po livescore.com:http://www.livescores.com/default.dll/game?comp=england1&game=618946
Feindouno Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Vjerovatno je ovaj Diameov bio pripisan njemu.
levi Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Napomena: Misirke su bile u konkurenciji za bronzu, jer su imale 38 poena, ali je pobeda Jako do samog kraja™ bila tesnija™, pošto su Misirke odigrale revijalni meč sa Kagawasom koji je osvojio -2 poena. :)? U cemu je stosZar nije Kagava pobedijo?
Feindouno Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ? U cemu je stosZar nije Kagava pobedijo?napravio covjek 13 transfera (-44 poena)
Zoidberg Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Da, ušao čovek u minus zbog nekolicine transfera viška i popio -48 poena penala. Ne vredi ni solidnih 46 osvojenih.Nego, imaju li oni nameru da uvrste izmene za ovo kolo i daju konačne plasmane za H2H ligu? Mislim, već je sreda, a uskoro će i novo kolo.
kralj Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Uspeo sam rutinski da izgubim od poslednjeplasiranog tima - cena kolebanja oko upotrebe Klozeta™. Sad sam ga napokon (is)koristio, napravio paklen tim i ocekujem novu seriju pobeda.
Прслин Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Nego, imaju li oni nameru da uvrste izmene za ovo kolo i daju konačne plasmane za H2H ligu? Mislim, već je sreda, a uskoro će i novo kolo.Колико видим, након прошлонедељног wheeler dealer дербија са Феијем где смо и један и други стартовали са -8 ове недеље ме чека дерби опсесиваца: и ја се једнако нервирам због неажурности и уопште гледано непрофесионалности Баркли Премијер лиге и самим тим целог Уједињеног краљевства.
Zoidberg Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Hahhah.. slažem se sa svim. A mene dodatno nervira što ja imam dodatna 2 boda na klupi, koja očekujem da mi se obračunaju. A nekako ne mogu i da posložim tim za novo kolo kako treba, dok mi ovo staro ostaje otvoreno (makar formalno). :)Svoju prednost u ovonedeljnom duelu vidim u tome što nisam popustio od strategije da ne ulazim u kolo sa minus poenima osim ako baš baš ne moram.Pre 2 sezone, u svojoj prvoj fantazi ligi, uradio sam 5-6 "negativnih" izmena i nijednom nisam isprofitirao iz istih. Računica je da mi svaki igrač ima sigurnih 2 poena u startnoj postavi. Da bi vredeo (kaznene) izmene, igrač koji uđe mora da napravi minimum 6 poena da bi bio na istom, a to baš i nije lako ostvariti.Prošle godine sam samo jednom odradio ovako nešto i to u kolu gde se nije igralo pola utakmica i gde sam imao samo 7 upotrebljivih igrača. Aguero, koji je tada bio kupljen, odužio je ta 4 minus poena i doneo još nekih 6-7 dodatnih. :DTako da je odlučeno da ove sezone guram istu taktiku. Nema negativnih izmena, osim u situaciji kad nemam 11 igrača za teren.A koliko sam razumeo vodim 12:0 za sada, ili 0:-12 da budemo matematički precizni. :)
nbg4ever Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 O, jebem mu sve. Ne znam ko pravi 5-6 ekstra izmena, ocekivajuci dobitak u tom jednom kolu.To se radi da bi se kupili igraci u usponu, pre nego sto postanu preskupi, i da bi se otarasili promasenih investicija, pre nego sto om padne cena za 0.3-0.4. Zrtvujete jedno kolo, da bi profitirali u naredna 3-4
Recommended Posts