Garnirung Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 još 16 minuta do kraja da se još jednom preokrene uzbudljiv meč. mogao bi mudri Alardajs da odmori majstora Nolana, dosta je pretrčao :P
Прслин Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Господине Енди Керолу, добродошли у ФК Белодугмекатарина.
Feindouno Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Eto Prsline ispuni ti se zelja da dobijes za bod.
Прслин Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 И жеља и предвиђање.Честитке на спортском држању и борби до последње секунде, жао ми је што ове године играмо само по једном.
Feindouno Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Posljednja 2 poraza ukupno 2 razlike i to oba zbog kretenskih bonusa. Tolaa ce imati cast da eliminise Miami iz daljnjeg takmicenja a samim time i iz PPPPL sledece sezone ako se slicno ponovi posto me ovaj sistem ozbiljno smorio.
Garnirung Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 bobu čestitke za prikazanu borbenost, konačno nakon 6 mečeva sam na 50 posto.moglo bi se reći da mogu da osetim miris premijeršipa, tu negde oko 23-24 mesta ^_^
Moća Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Fei kukumavcis ko da je predzadnje kolo a ne sesto.
Tolaa Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Posljednja 2 poraza ukupno 2 razlike i to oba zbog kretenskih bonusa. Tolaa™ ce imati cast da eliminise Miami iz daljnjeg takmicenja a samim time i iz PPPPL sledece sezone ako se slicno ponovi posto me ovaj sistem™ ozbiljno smorio.Zamalo si me rasplakao ovom tuznom pricom, pa sam pocela da razmisljam i da pustim da pobedis. Mislim, nekako je manje cudno ja placem nego ti. Ali, onda sam nasla bolje resenje: pobedicu s 15 razlike, da ti ne budu bonusi krivi i da nemas na sta da se zalis.
Прслин Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Zamalo si me rasplakao ovom tuznom pricom, pa sam pocela da razmisljam i da pustim da pobedis. Mislim, nekako je manje cudno ja placem nego ti. Ali, onda sam nasla bolje resenje: pobedicu s 15 razlike, da ti ne budu bonusi krivi i da nemas na sta da se zalis.
Hobbit slayer Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Još jedan poraz... :angry:Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Zoidberg Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Vidim da ovi na sajtu još uvek nisu u fazonu da ubace izmene sa klupe, pa ću probati da postavim tabelu bez kompletnih podata, s tim da ću prekontrolisati ove tesnije mečeve u slučaju da nekome klupa menja skor.Gubitnici nedelje:zlato - 110% i pored 7. rezultata u ligi gubi od Spojlerovaca koji su u neverovatnom naletu (55:57)srebro - Arentina UTD nakon titule pobednika kola u prethodnom, sad ponovo gubtnik u duelu sa Pantelia Starsom (50:60)bronza - Archesten United i pored solidnih 44 poena, naleće na uvek neugodnog Šurdilovića UTD (44:54)Pobednici nedelje:zlato - FK Belogudmekatarina je u duelu koji je oborio sve rejtinge gledanosti pobedio perspektivni Miami Heat (26:24)srebro - 25. maj sa teško zarađenih 30 poena nadvisio je Banjica Boyse koji nisu u najboljoj formi (30:25)bronza - Jako do samog kraja je odigrao jako do samog kraja protiv Terrible Muriela i izvojevao pobedu (38:33)Napomena: Misirke su bile u konkurenciji za bronzu, jer su imale 38 poena, ali je pobeda Jako do samog kraja bila tesnija, pošto su Misirke odigrale revijalni meč sa Kagawasom koji je osvojio -2 poena. :)-Ukupna tabela-Gubitnici:5 poena - Misirke, LeziLebeDaTeJedem, Argentina Utd4 poena - Morževi Junajted3 poena - Čuvari Tradicije, Trotters Inc, Neugodan Rival, 110%2 poena - Petoletka1 poen - FC Ronin, ФК Белодугмекатарина, Archesten UnitedPobednici:4 poena - Black Horses3 poena - Šurdilović Ltd, 110%, Čuvari Tradicije, Argentina Utd, ФК Белодугмекатарина2 poena - Đubretari, Neugodan Rival, Buljarica Brothers, FC Ronin, Terrible Muriel, Kagawas, 25. maj1 poen - Dabogda Crko R'N'R, FK Pastir, Jako do samog krajaKad se malo bolje pogleda tabela, vidi se da Gubitnici imaju manju, ali kompaktniju ekipu koja se ponavlja skoro iz kola u kolo. :D Kod Pobednika se, sa druge strane, konstantno pojavljuju nove ekipe.Takođe, primetno je da ima ekipa koje se ne stide da budu u obe tabele. :)
Recommended Posts