Прслин Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Како, бре, очекивано? Ја када се нисам изврнуо од смеха пре пола сата, нећу никада. Најнеправеднији бонус свих времена, да су мене тако зајебали ја бих се овде нешто исфолирао, честитао а онда бих главом оштемовао тротоар до најближег оптичког кабла, увукао се у њега, одјурио директно у Фантази сервер и тамо експлодирао.Ако успеш да на ногама прележиш овај пораз, обећавам да ћу свакоме ко те убудуће буде гњавио због кукања скресати у брк да си у ствари зен мајстор.
Feindouno Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Vjeruj da sam sleg'o ramenima, zabole me. RVP je zasluzio bonus, Tevez ga dobio umjesto njega, potejto potato
Timmi Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 laze duno, eto ga kroz opticki da te zadavi.
Tolaa Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Ovo samo moze da znaci da ce se Feiju vratiti u sledecem kolu. Shit. Prva sam pocela da kukam, mozda pomogne.
ducca Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Posrase mi se u zivot s bonusima. Flecher kapiten i Silva po 3 komada, ostah u prasini...
Tolaa Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Vodis 4 razlike i kukas Mozda i izjednacis, javicu ti kad razmislim koga da sutnem. Ne znam vise ni sta bih menjala.
Прслин Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 (edited) едит обрисао свој :kdp: Edited September 30, 2012 by Праслин
Zoidberg Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Silva dobio 3 bonusa iako nije dao nijedan od 3 gola. :DA Flečer mi već treće kolo zaredom donosi 3 boda, pa sam na njega navikao. :) Taj čovek je definitivno hakovao servere premier lige. Apsolutno svaku utakmicu koju je odigrao, doneo je 3 bonusa.Trenutno imam 38 bodova, a možda nešto urade i Džarvis i Zamora. Mislim da konačno ulazim u gornju polovinu tabele i odatle krećem u duel sa Praslinovim Belodugmekatarinama :)Btw. samo da :Hail: duel Spojlerovaca i 110%. Dok mi ovde pobeđujemo sa 20+/30+ bodova, tamo je 53-55 sa izmenama, a čeka se Nolan da prelomi.
Garnirung Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Jbm ti, ista meta, isto odstojanje, kao pre bonusa. Mada mi treba pobeda za korak bliže Premijeršipu, u principu bih se zadovoljio da Nolan ne usere kartonom X.Zaslužio je bob bod....NOT!
Pokojni Ruxin Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Ma neka bude kako biti mora, prihvatiću mirno svaki izhod. Nije kao da je tebe nešto istalilo ili da su nam zasrali partiju sa nekim kretenskim bonusima...U svakom slučaju odličan i zabavan duel + imaću razloga da se nerviram oko apsolutne nebitne tekme QPR-West Ham :)
Weenie Pooh Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Meni je utisak kola činjenica da je Dembele dobio asistenciju Tottenham je postigao dva gola, Vertonghen i Bale, oba posle solo prodora/driblinga/muljanja od jedno 50 metara.
Feindouno Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Pisao je vec Fei da su potpuno obesmislili asistencije.Kao i bonuse uostalom.
Pokojni Ruxin Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) 3 gola. -_-A tek što moj Bejl ima 2 asistencije. Za Vertongenov gol se i ne sećam kad je dao loptu, a za onaj Dempsijev je tek retardirano na kub, lopta se bukvalno odbila od nekog Mančesterovca. Ali takvi su idiotski kriterijumi za asistencije ove godine, jbg... Edited September 30, 2012 by bob loblaw
Weenie Pooh Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) A da, čekaj, pa dali su tri! Ja zapamtio samo prva dva. Znači, poslao je pas Dempseyu za treći? Ili je to bio Bale, a Musa je dao njemu asistenciju na centru terena za drugi? Edited September 30, 2012 by Weenie Pooh
Recommended Posts