Zoidberg Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Pali ste najviše na Felainija©. Ali zaista nije bilo logičnijeg izbora od njega za kapitena u ovom kolu. Možda eventualno Jelavić, ali za njega nije bilo sigurno ni da li će startovati. Da sam imao Felainija u timu, 100% bih mu stavio ©.Taman je to razlika koju sam ja dobio na Persi kapitenu, koji sa ovih 5 poena (i 0 bonusa) i dalje ne opravdava cenu od 13,5 dinara.
Moća Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Pali ste najviše na Felainija©. Ali zaista nije bilo logičnijeg izbora od njega za kapitena u ovom kolu. Možda eventualno Jelavić, ali za njega nije bilo sigurno ni da li će startovati. Da sam imao Felainija u timu, 100% bih mu stavio ©.Taman je to razlika koju sam ja dobio na Persi kapitenu, koji sa ovih 5 poena (i 0 bonusa) i dalje ne opravdava cenu od 13,5 dinara.
Прслин Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 odlucuju bonusi То би ти волео пошто Дембил Бил добија 3 сигурно, а Флечер вероватно кромпир и Ван Перси сигурно кромпир. Истина је, ипак, да одлучује Гај Демел и поштени Вест Хем. Понедељак увече, пред рефлекторима, стиже 1 чиста постељина! A kako već mislim na iduće kole i duel sa Praslinom, već sam napravio jednu (i jedinu) izmenu, kako bih izbegao neprijatno povećanje cene željenog igrača sutra ujutru. :DАматерчино. Ја сам већ јуче поподне направио 4 (вероватно не једине) измене. Не знам шта ми је ове године, одлепио сам потпуно. Прва два кола сам добио и онда сам почео да јурим паре и раст вредности играча, све убеђујући себе да ћу то да радим само још једно коло, само још једно коло... И ево, опет сам се оклизнуо. Наркоманство у свом најјаднијем облику.
Feindouno Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Dobice ti Fletcher 3 bonusa, RVP bar jedan i miran si.
Feindouno Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nekog sere pa sa jednim igracem osvoji 50, neko mora da dzinksuje ko blesav za 20. Crkni.
ducca Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Kad ce vise bonusi, nece valjda cekati utorak?
Moća Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Mene to ne interesuje :fantom:Sent from my cigla using Tapatalk
nbg4ever Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Izasli bonusi. Gubim 34-33 ukljucujuci mojih -16 na transfere.Sutra neprijatelju igra Nolan, Mozda me usere, pa dobije crveni :DInace sam bas praslinovao™ sa tih 5 transfera. Skoro svi koje sam prodao su pali u ceni (neki i za -0.2), dok su kupljeni poskupeli. Na kraju stara garda bolja od nove za 3 poena. Ali mi bar ostao neki dinar u djepu.Nego, jel ima neko da nije odigrao 1-1 na Vilu i VBA? :D
Прслин Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Очекујте спектакл када се Феи улогује. Добио сам га захваљујући том Тевезовом бонусу.
Pokojni Ruxin Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) Au uzbuđenja...2 razlike kad Garnirungu uđe Ramires sa klupe i ima sutra Nolana. U najboljem slučaju ću da izvučem nerešenu. :(Tačnije Hangeland, ne može Ramires. Ali isti đavo... Edited September 30, 2012 by bob loblaw
Recommended Posts