Аврам Гојић Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 (edited) Beograd -- Glumac Bata Živojinović uspešno se oporavlja u bolnici "Sveti Sava" posle teškog moždanog udara koji je doživeo u utorak, pišu Večernje novosti.On se nalazi van životne opasnosti, a prognoze doktora su da se očekuje dalje poboljšanje zdravlja slavnog glumca.Zamenica direktora bolnice "Sveti Sava", dr Ranka Todorović, kaže da je glumcu pre dva dana pukao krvni sud u mozgu, koji je potom prouzrokovao moždani udar."Situacija je u četvrtak bila mnogo ozbiljnija nego sad," rekla je dr Todorović. "Ništa nije moglo da se prognozira. Sada možemo da kažemo da je stabilan i da se oporavlja. Zasada nema nikavih opasnosti. Ipak, treba znati da su prve tri nedelje od moždanog udara uvek kritične. On je smešten na Odeljenju intenzivne nege, izdvojen je, i kao i o svim ostalim pacijentima, o njemu se brinu 24 sata." Edited July 6, 2012 by Marko M. Dabovic
Harry D'Amour Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 (edited) Šiba je bio izuzetan čovek, plemenit. Jednom sam mu rekao kako bi bilo bolje da ga ljudi više vole kao reditelja nego kao čoveka. Obožavao sam ga. Venčao sam ga sa Ešrefom u kući mog dede, na Kosmaju.Jeste li imali kontakt tokom rata?Jesam. Bio sam na Palama, sedam meseci snimao neku komediju; Šiba je bio u Sarajevu. Kao i sve Sarajlije tih godina, živeo je teško. Mislim da je umro od gladi… e-novine Edited July 6, 2012 by Harry D'Amour
Cane Vukic Prebranac Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0dHk0VhKHXg&feature=g-upl
palfoot Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 bato ce prezivit nuklearni holokaust i manoela de oliveiru :D
Caligula Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 e-novine O Titu:Sad ljudi lupetaju, pričaju svašta: mrzeo ove, mrzeo one… Što o tome nisu pričali dok je bio živ? Nisu smeli da pisnu! U toj se državi znalo ko je gazda. U svakoj republici.Kada sam pre nekoliko godina posetio Kastra, pitao sam ga imaju li na Kubi neku opoziciju.“Kako ne?!” – odgovorio je.“Pa, gde su?” – čudio sam se. “U zatvoru, gde bi bili?!” E, i kod nas se znalo. Bili smo ozbiljna država.:Dne znam zasto, setih se topika o Momi Kaporu i redovnom forumskom dvoarsinskom neoprastanju jednom a oprastanju drugom.
Jolly Roger Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 e-novine Kada sam tokom rata snimao na Palama, jednog dana su mi rekli da imam poziv iz Sarajeva. Javio se neki čovek, nije se predstavio."Jesi ti, Valtere?" - pitao je. "Šta ćeš tamo, pederu?!"
Аврам Гојић Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 (edited) ne znam zasto, setih se topika o Momi Kaporu i redovnom forumskom dvoarsinskom neoprastanju jednom a oprastanju drugom.da, najbolje da cemo kao slepa bozanstva da sve ljude merimo istim celestijalnim arsinom. ja sebe ne smatram bas tolikom ljudskom velicinom, jbg. i to nije forumski nego je ljudski.ko me terao i da ista postujem o Bati, najvise bih voleo da se ovaj ceo topic obrise. Edited July 7, 2012 by Marko M. Dabovic
Caligula Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 ko me terao i da ista postujem o Bati, najvise bih voleo da se ovaj ceo topic obrise.Nemoj me pogresno shvatati. Bata nije (moje licno misljenje, mozda nemam dobre informacije) ni promisljen ni proracunat kao Momo, i tacno je da su neuporedivi. Samo primetih kako mi se vratio u secanje topik o Kaporu, ni manje ni vise. Odatle i primedba o arshinima.
Caligula Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Nesporazum i usijana glava, sorry... uvazeno.i ja sam gore bio nesto nedorecen, moglo je da se shvati svakojako. Nije mi bila namera.btw. srecan ti Nikon:)
Filipenko Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 (edited) Bata Živojinović se bori za život!‚Od pre nekoliko dana veliki glumac je priključen na aparate za disanjeSlavni glumac Velimir Bata Živojinović (78), koji je pre dva meseca doživeo težak hemoragijski moždani udar, bori se za život.Zbog teškog zdravstvenog stanja, koje se pogoršalo tokom protekle nedelje, legendarni Valter, za kojeg palčeve drži cela Srbija, na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu leži priključen na aparate i lekari se ne usuđuju da daju bilo kakve prognoze o njegovom oporavku.Lekari na VMA daju sve od sebe i ulažu ogromne napore da Živojinović pobedi i ovu krizu. Edited September 3, 2012 by Filipenko
Recommended Posts