crtamOrasi Posted April 16, 2013 Author Share Posted April 16, 2013 Tu su Schelotto i Kuzma ^_^ Link to comment
MILF HUNTER Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 ja se sa setom u ocima prisecam brata zebine Link to comment
crtamOrasi Posted April 16, 2013 Author Share Posted April 16, 2013 (edited) Ne bih ga odbio ni sad kako stvari stoje u Romi trenutno. Ni Chivua od pre neku godinu :dry:edit: Alvarez i Jesus nisu trenirali danas. Ovo vec postaje smesno. Sa druge strane tesko i da ce Pjanic i Marquinhos igrati sutra Pocinjem da se pribojavam Burdissa i njegovog obaveznog cascenja ko god da je sa druge strane. Edited April 16, 2013 by crtamOrasi Link to comment
MILF HUNTER Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 ne znam dal se secas utakmice inter - roma od pre 10ak godina. rekoba pravi neko ludilo i promaju po zebininoj strani. u nekom trenutku nadahnuca provlaci mu loptu kroz noge i tu zebina puca i udara mu samar :lolol:likcina Link to comment
crtamOrasi Posted April 16, 2013 Author Share Posted April 16, 2013 Ne secam se te utakmice, ni da li sam gledao uopste, evo sad videh na yt. Odvratan lik, jedan od retkih igraca koje niko nije voleo. Mada zaista nije bio los fudbaler, posebno sto je mogao da pokrpi na vise pozicija. Stvarno se ne bih bunio da imamo nesto slicno sada u rotaciji (bez poganog karaktera).Btw, zeznuo sam se, Burdisso je suspendovan za sutrasnju utakmicu. Iskreno verujem da cak i ako Romagnioli odigra na stoperu nece odigrati gore od njega. Link to comment
Cash Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Izgleda da se Udinese i Inter dogovorili oko Baste. Nek mu je sa srecom Link to comment
MiddleClass Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Basta je jedan od najboljih ljudi medju reprezentativcima Srbije. Milo mi je sto dolazi u Inter.Inter bez devet igraca veceras plus mora da juri pobjedu. Tesko ce u finale. Link to comment
crtamOrasi Posted April 17, 2013 Author Share Posted April 17, 2013 E crni gavrane, resio si da mi izjinxujes sad :P Izgleda da se Udinese i Inter dogovorili oko Baste. Nek mu je sa srecom Snaci ce se on dobro ako ostanu i dogodine u formaciji sa 3 pozadi. Link to comment
MILF HUNTER Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 kuzman u 23cem minutu prvi put pipnuo loptu Link to comment
crtamOrasi Posted April 17, 2013 Author Share Posted April 17, 2013 Dobar gol, stvarno.Kakve smo ribe, dosli smo da igramo na 0-0. Jebao ga Marq na beku, morao je Balzu da stavi. Link to comment
crtamOrasi Posted April 17, 2013 Author Share Posted April 17, 2013 Ponovo ne licimo ni na sta kad De Rossi organizuje igru Link to comment
Recommended Posts