crtamOrasi Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 Jbm ti Marquinha, nista nije uradio kako valja u prvom. Cak bi i mrtvi Balzaretti bio bolji. Morace Destra da pusti u drugom i oslobodi se nekog iz sredine. Florenzi bi mogao da izadje. Link to comment
crtamOrasi Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 Totti predaleko igra od gola, apsolutno je bezopasan ovde, nema on noge vise za ovu egzibiciju. Izdominirali su nas na sredini, tako da mi se cini da Pjanic mora da se spusti i poradi na prenosu lopte. De Rossi nije i nikada nece biti organizator, ne znam zasto svakom treneru padaju takve budalastine na pamet. Jedino je Zeman imao mozga od Spallettija na ovamo. Link to comment
mlatko Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 meni su Rossi i De Totti u istom timu oduvek bili Link to comment
crtamOrasi Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 Sto?Prizvali su jebanje. Idioti smo ako ih ne kresnemo sad. Link to comment
mlatko Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 ovakvi su mi: :unsure:penal...evo prilikesaće totti Link to comment
crtamOrasi Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 Lotito mi grize kablove, poslednjih 10 minuta nista nisam video. Link to comment
mlatko Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 al nisam video kad je izašao De Rossi, eto zašto su izlednačili <_< Link to comment
crtamOrasi Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 Pa da znas da ima istine u tome. Lepo rekoh da je Pjanicu mesto u sredini, a ne napred. Link to comment
aram Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 e jebes ga, ne valja ovo nista :( Link to comment
crtamOrasi Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 Sjeba nas Lamela promasajem Link to comment
crtamOrasi Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 Ako je nesto dobro to je da bi posle prvog poluvremena prihvatio X sve ljubeci penist ruku ponudjaca.Posle gola Tottija mislio sam da je totalni deja vu one utakmice kad je JSergio branio penal, a Vucinic preokrenuo. Cak je i slobodan udarac govorio da ce tako da bude :( Link to comment
aram Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 ma ne svidja mi se ni kako je postavljen tim ni nista, zato pizdim najvise. Link to comment
Recommended Posts