April 7, 201312 yr Lupih, nije Kalcopoli nego je prosto sudija debil, kompenzovao se za crveni dobrano.
April 7, 201312 yr Pa penala za FIORU su bila oba ali trebo je i biti za Milan na kraju i tu se sudija iskupio za onaj crveni :D
April 7, 201312 yr vodever, meni odgovara taman ovako. sad jos samo da mi dobijemo lacio i sou pocinje :D
April 7, 201312 yr Author Ma digli smo ruke od prvenstva, jedino sto je bitno je da se dokopamo bar el preko kupa.
April 7, 201312 yr Ovaj Palermo ce jos da se izvuce @crtamOrasiako dobijemo sutra, bice to je to tu smo svi :D
April 7, 201312 yr Author Ma ja ocu pobedu nevezano za tabelu, mada nisam optimista kao do pre neki dan. Samo da ne fasujemo crveni i da Pjanic bude sposoban da pocne utakmicu, bice ok :)Stos tice cl necu da se lazem uopste. Da treba da se preskoce 2 ekipe, ok, 4 je vec nerealno. Propustili smo taj voz protiv Udinesea i Palerma. El je rekao bih sigurna.Palermo ima tim koji treba da se bori za sredinu tabele, sramota bi bilo da ispadnu.
April 7, 201312 yr ma naravno, uvek ocu pobedu protiv Lacija :)A za Palermo sve stoji, ali ipak ce se tesko iscupati, imaju jako tezak raspored sad...
April 7, 201312 yr jos jedan epic promasaj... inter ispustio 3-1 i na kraju izgubio 3-4.ranokija sa 3-4 metra pogodio... ne znam sta je pogodio, lopta otisla u rikverc :0.6: