goofs Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Lupih, nije Kalcopoli nego je prosto sudija debil, kompenzovao se za crveni dobrano.
Cash Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Pa penala za FIORU su bila oba ali trebo je i biti za Milan na kraju i tu se sudija iskupio za onaj crveni :D
aram Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 vodever, meni odgovara taman ovako. sad jos samo da mi dobijemo lacio i sou pocinje :D
crtamOrasi Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Ma digli smo ruke od prvenstva, jedino sto je bitno je da se dokopamo bar el preko kupa.
aram Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Ovaj Palermo ce jos da se izvuce @crtamOrasiako dobijemo sutra, bice to je to tu smo svi :D
crtamOrasi Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Ma ja ocu pobedu nevezano za tabelu, mada nisam optimista kao do pre neki dan. Samo da ne fasujemo crveni i da Pjanic bude sposoban da pocne utakmicu, bice ok :)Stos tice cl necu da se lazem uopste. Da treba da se preskoce 2 ekipe, ok, 4 je vec nerealno. Propustili smo taj voz protiv Udinesea i Palerma. El je rekao bih sigurna.Palermo ima tim koji treba da se bori za sredinu tabele, sramota bi bilo da ispadnu.
aram Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 ma naravno, uvek ocu pobedu protiv Lacija :)A za Palermo sve stoji, ali ipak ce se tesko iscupati, imaju jako tezak raspored sad...
MILF HUNTER Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 alvarez u stilu gorana obradovica. sa ivice peterca pogodio aut. RISPEKT :ziga:
MILF HUNTER Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 jos jedan epic promasaj... inter ispustio 3-1 i na kraju izgubio 3-4.ranokija sa 3-4 metra pogodio... ne znam sta je pogodio, lopta otisla u rikverc :0.6:
crtamOrasi Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 :D za post i samo za postSuzdrzavam se od seirenja. Lopta je kurva
ducca Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Hernanes maestro!!!!!!!!!!
Recommended Posts