Töölönlahti Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Nesto zanimljivije bi mogao samo Sef da ti kaze, a on se izgleda ne sali :(Nema više staaare moderacije... :(
crtamOrasi Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Izgleda da je ideja Osvaldo + 10-ak m za Jovetu ozbiljna Glavni rivali za kvarenje posla su Juventus i Arsenal, ali imaju manje sanse, prvi zbog onog podmetanja noge oko Berbatova, a drugi jer ne zele da daju 30-ak miliona. Plus Prade faktor. Tesko mi je da poverujem da bi ga se Fiorentina odrekla u ovakvom dilu, deluje mi dosta nepovoljno po njih, ali pocinje da me drma hajp.
MiddleClass Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Joveta se cesto povredjuje plus igra toplo hladno tako da je ovo ok deal. Sumnjam da ce im iko dati 30 miliona za njega.
MILF HUNTER Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 dao bi morati 100%kad je dao za kvarezmu dao bi i za jovaru.
crtamOrasi Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 (edited) Tacno pre 20 godina, 28.3.1993. godine, na gostovanju Bresi debitovao je za prvi tim Rome jedan jedini, bog, princ, kralj i car fudbala, najbolji italijanski igrac u istoriji i jedan od najboljih na svetu svih vremena - Francesko Toti. :heart:Da ne palamudim previse samo bih da mu se zahvalim, ako uopste cita ppp, na svemu sto je ucinio za mene. Ziv bio jos 100 godina i odigrao mi jos bar 5 sezona.http://www.cro-roma....ktovi&Itemid=10Dovoljno je sta je rekao povodom ovog jubileja jedan veliki car car o njemu. Dragi Frančesko, ti si veliki pisac istorije italijanskog fudbala.Dvadeset godia u Seriji A, kakvo dstignuće...Pamtim tvoj prvi gol, to je bio meč Roma – Fođa.I sam znaš koliki sam tvoj fan. Proveli smo mnogo toga zajedno u reprezentciji i bili veliki rivali u Seriji A.Često si mi davao golove, mislim da je ih je bilo 10 ukupno. To mogu samo veliki šampioni.Naše prijateljstvo najbolje simbolizuje situacija kada sam ti jednom odbranio penal, pa smo se obojica smejali. Moram da kažem da mi je bilo žao što si preomašio.Mi smo generacija rođena pod srećnom zvezdom. Posle svake sezone u 30-im mi se osećamo mlađima.Ti si napisao najlepše stranice istorije italijanskog fudbala i za mene ćeš uvek biti veliki 'Azuro'. Pozdravlja te tvoj drug, Điđi :Hail: Edited March 28, 2013 by crtamOrasi
MocaVukotic Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 jedini koga sam hteo da vidim u interu, a da nije došao.svaka čast, grande capitano.
ArleKino Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Izgleda da je ideja Osvaldo + 10-ak m za Jovetu ozbiljna Glavni rivali za kvarenje posla su Juventus i Arsenal, ali imaju manje sanse, prvi zbog onog podmetanja noge oko Berbatova, a drugi jer ne zele da daju 30-ak miliona. Plus Prade faktor. Tesko mi je da poverujem da bi ga se Fiorentina odrekla u ovakvom dilu, deluje mi dosta nepovoljno po njih, ali pocinje da me drma hajp.Toni je savjetovao Jovetića da ne ide u Arsenal nego u neki jači klub.Danas je, međutim, Guido Di Domenico objavio da se Jovetić dogovorio sa Arsenalom.
crtamOrasi Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Mene bi iznenadilo da oni daju tolike pare za nekog igraca. Mada je za njega to verovatno najbolja opcija.
crtamOrasi Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 (edited) Povraca mi se od ovog kola <_<Cambiaso zaklao Giovinca, ne znam kako mu nije polomio nogu. Edited March 30, 2013 by crtamOrasi
MiddleClass Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Inter ostecen za penal. Juve ni iz cega dobio. Makar su Roma i Viola izgubile... :D
crtamOrasi Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 (edited) Stvarno idiotski potez, iznenadjuje me da je isao ovako na njega, nije mi nikad delovao kao govno.^^Ne znam to za penal, gledao sam multiprenos na areni. Uzasno lose smo odigrali, Ilicic i Miccoli nas demolirali, pravili volove od Pirisa, Castana i Burdissa. I dalje mi nije jasno kako je ova ekipa Palerma poslednja, kvalitet sigurno ima. Ludi Zamparini.Catania se pobrinula za jos govnjiviji ukus u ustima, idioti napravili penal i autogol za bukvalno minut. Edited March 30, 2013 by crtamOrasi
ArleKino Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Lazio igra užasno otkako se Klose povrijedio. Danas je ušao sa klupe i preokrenuše rezultat. Ne znam kojem mozgu u upravi Lazija je sinulo da dovođenje Sahe predstavlja pravi potez.
Recommended Posts