Jump to content

Serie A 2012/2013

Featured Replies

• Author

A Barca? :(Silvestre je ionako ocajan, sta se brines? Tu je Chivu :)

A vala prije bih tebe i Silvestrea stavio no Kivua! :)A Farsa mi nije mrzna, samo je smorila koliko je jaka.

• Author

Chivu ga daje iz slobodnjaka veceras, mmv ^_^Ne bi pogresio mnogo, u sve sam boljoj formi :fantom:

Prvi gol Atalante bi neki svirali i ofsajd obzirom da se Livaja iz istog aktivirao. Lepa kiflica Pjanica i sjajna zavrsnica Marqinhoa, vazna 3 boda mada je i Katanija dobila mrtvu Parmu.edit: Pogba opet zabio™ ovaj put pusten na 20tak m, rezantno™ po zemlji.

Edited by John Coltrane

• Author

Meni je sumnjiv drugi gol, prvi je skroz cist, takvog opsajda nema vise. Kod drugog je Livaja izgleda malo pomogao Torosidisu da padne. Nije ni bitno vise :)

šta se dešava sa tekmom bologna-fiorentina, zašto nisu igrali?

šta se dešava sa tekmom bologna-fiorentina, zašto nisu igrali?
Odlozena za utorak zbog snijega.

e hvala

ljudi, ima li kakvog dobrog strima?

Inter: 1 Handanovic; 4 Zanetti, 23 Ranocchia 40 Juan Jesus, 55 Nagatomo; 21 Gargano, 19 Cambiasso,14 Guarin; 11 Alvarez; 8 Palacio, 9 Cassano.Subs: 27 Belec, 30 Carrizo, 5 Stankovic, 7 Schelotto, 10 Kovacic, 17 Kuzmanovic, 18 Rocchi, 24 Benassi, 26 Chivu, 28 Pasa, 33 Mbaye, 42 Jonathan.AC Milan: 32 Abbiati; 20 Abate, 17 Zapata, 5 Mexes, 2 De Sciglio; 8 Nocerino, 18 Montolivo, 4 Muntari; 10 Boateng, 45 Balotelli, 92 El Shaarawy. Subs: 1 Amelia, 59 Gabriel, 11 Pazzini, 12 Traoré, 14 Salamon, 19 Niang, 22 Bojan, 23 Ambrosini, 76 Yepes, 77 Antonini, 81 Zaccardo.

middle daj neki stream

Edited by MocaVukotic

ohoho

Opet ovaj sto ih sam drzi, koji mu je to u sezoni?

OpaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

gde gledate jbt?