renne Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Fjore objašnjavaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
DR. KUMALO Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 šteta što nema ko da objasni bombarderu iz borova sela
crtamOrasi Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 pusti sampu, ja danas gledam tabelu i lozim se da jos mozemo nekako do lige sampiona :DPa 7 bodova koliko je sada stvarno nije mnogo, videocemo sta ce Lazio sutra da uradi, ja ocekujem da im Siena otkine bar 2 boda, solidni su kod kuce u poslednje vreme. Mnogo zavisi od naredne utakmice sa Atalantom. Ako dobijemo to ce vec vrlo verovatno biti ulazak u neku mini seriju, posto imamo stvarno povoljan raspored u narednih 4-5 kola. Ekipe ispred nas igraju isto promenljivo, sa izuzetkom Milana, al i od njih ocekujem pad. Ako ponovo zaseremo necu vise nicemu da se nadam, daj taj kup i el i toliko.
MiddleClass Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 (edited) Baros ipak u Banjik Ostravu podje. Rud Van Nistelroj ili Dzona Kerjua ce izgleda vratiti iz penzije... Edited February 18, 2013 by MiddleClass
crtamOrasi Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Videcemo sta ce Lazio™ sutra da uradi, ja ocekujem da im Siena otkine bar 2 boda, solidni su kod kuce u poslednje vreme.
John Coltrane Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Jaooo snezine u Bergamu . Pjanic za 1:2
MiddleClass Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Dobila Roma, Kaljari ima dva igraca vise i penal vise u odnosu na Torino i dobise 4-3. Nas Stevanovic dao gol. Juve lagano protiv Sijene. Palermo izgleda opet mjenja trenera.Inter ce veceras pregaziti Milan. Nismo mi Barselona da se brukamo!
crtamOrasi Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 Fala bobu, prva pobeda u neljudskim uslovima, posle vaterpola protiv parme i felazio i magle u veroni. Nisam verovao da cemo do bodova, posebno posle izjednacenja. sva tri gola odlicna. Marcos mom, pojeo Denisa u prvom, a Livaju u drugom poluvremenu. Osvaldo jos uvek u kurcu nacisto, setkao se ponovo celu utakmicu, kada je zamenjen dres mu je bio cist isto koliko i Taxijev :facepalm: zadavio bih ga.Andreazzoli me dosta prijatno iznenadjuje, odlicno reaguje na promene na terenu, rotirao igrace u odbrani posle loseg prvog poluvremena, uboo sa izmenama, sve u svemu da je od pocetka sezone tu isli bi na titulu sad :D
crtamOrasi Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 (edited) Dobila Roma, Kaljari ima dva igraca vise i penal vise u odnosu na Torino i dobise 4-3. Nas Stevanovic dao gol. Juve lagano protiv Sijene. Palermo izgleda opet mjenja trenera.Inter ce veceras pregaziti Milan. Nismo mi Barselona da se brukamo!Vidi koga si prvo pomenuo nastavis li da se druzis sa mnom ovde do kraja sezone ces sa bakljom u zubima na curvu sud :PBilo bi lepo da Inter dobije veceras, oni ce ionako rasipati bodove na veliko na dalje. Edited February 24, 2013 by crtamOrasi
MiddleClass Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 E cus Roma. Jedino mi je Dormtund gori od njih Da ako lose vrijeme ne pokvari spektakl veceras. Inter izgleda bez valjanog stopera. Samuel i Ranokija povredjeni dok je Silvestre suspendovan jer je covjek kupio karte za Milan-Barselona. :D
Recommended Posts