Jump to content

Serie A 2012/2013

Featured Replies

• Author
Da, inače je Serie A oduvijek bila sinonim za pimplanje.Elem, zaboravio si Hernanesa (jednog od najboljih veznjaka u Serie A, a i šire), Marchettija (jedan od najboljih golmana), a nisu ni najmanje loši Ledesma i Lulić. E, da, Klosea neće biti neko vrijeme pa će ga mijenjati uvijek kao dren zdravi Louis Saha. :isuse:
Ne, nisam mislio da blatim felazio, samo kazem da je ekipa poprilicno neatraktivna. Glavni kvalitet je iskustvo kod vecine igraca, svi se vrte oko 30-e godine. Isto kao kada je Prade kupovao restlove sa svih kraja sveta, a mi uredno zavrsavali 2-4 i prolazili u drugu fazu cl.
Ne, nisam mislio da blatim felazio
da, jasno se vidi da si pun poštovanja.
  • Author

<_<Za njih - niikad :fantom: jebeni orkovi.

Milito zavrsio sezonu. Izgleda da su ligamenti koljena u pitanju :(Inter doveo kao zamjenu Milana Barosa... :lol:

Inter doveo kao zamjenu Milana Barosa... :lol:
au jebem ti...

Jbg, sad su im ostali samo free agent-i. A morali se nekoga jer su ostali samo sa Rokijem kao klasicnim spicom.

nigde ne pise da su soveli barosa. hoce da vade nistelroja iz penzije :0.6:

Laze onaj Pantela ko pas!

Lep gol. :Hail:

mogli su jos par da im daju, al oni hoce da se usetaju...

224Bog fudbala.http://www.youtube.com/watch?v=0YdAg69-psQ

Edited by Mark Rothko

sad gledam tabelu jos od pocetka prvenstva... ladno je milan ispred intera za bod :lolol: kakav li je raspad zadesio intera kad ga je onakav milan sa starta sampionata, kog su svi redom gazili, sustigao. bokte.

• Author

Lepo se usrao Napoli danas, Mazzarri jos jednom pokazao kakav je glupan. Kakvu sansu su imali da pridju na 2 boda i nista, ali apsolutno nista nisu uradili, cak je Sampa bila bliza da ih drmne iz kontri u drugom.Do duse, Sampa je sasvim ozbiljna ekipa, nije mi jasno kako su lose igrali ovaj deo izmedju prvih i poslednjih nekoliko kola. Imaju sasvim ozbiljan i dobro popunjen roster. Danas Gastaldello i Rossini u potpunosti zaustavili Cavanija, nije mrdnuo.

pusti sampu, ja danas gledam tabelu i lozim se da jos mozemo nekako do lige sampiona :D