Jump to content
IGNORED

Serie A 2012/2013

crtamOrasi

Recommended Posts

Posted

Jebeni djubrentus, al strasan gol :ziga:http://youtu.be/QbgLkhCOlhM

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

285

• gervasius twinkleminkleson

214

• MiddleClass

110

• MILF HUNTER

104

Posted

Evo ga Konte na RAI2 pa sam uhvatio i ja golove-golaso sto bi rekli brazilci. Inace mislim da je SAF imao problema sa Pogbinim ponasanjem, decko je Baloteli wanna be, pricalo se da je trazio bolji ugovor, vecu minutazu pa ga je Fergi shutnuo (pustio da ode na free). Vreme ce pokazati da li se zajebao, ali do sad je uvek imao nos za shutiranje problematicnih igraca.

Posted

Jebes igraca kad ne mozes da budes siguran da li je normalan. Sigurno bi imao/li koristi od njega, ali je i jasno da je rec o budaletini koja ce kad tad poceti da pravi sranja. Frizura je bila prvi simptom, evo sad je i zafarbao, a i sve vise i vise iskazuje neku kurcevitost. Sto se mene tice pitanje je samo kad ce krenuti stranputicom™ i propasti.

Posted

Znaci za sada nije napravio nijedno sranje ali na osnovu frizure znamo da je problematican?

Posted

Pogledaj kako se ponasa, a tek je odigrao, koliko, 5 utakmica za prvi tim. I da, Balotelli wannabe frizura, jos apgrejdovana, jeste simptom.

Posted

Ne zajebavajte. Nema ni Ronaldo mnogo lepsu frizuru. O debelom Ronaldu, te Bekamu da ne govorim. Pogba je paklen talenat. Ko je danas gledao utakmicu to mu je sasvim jasno. E da, i Matri je strasan igrac. Greota bi bilo da ne napravi impresivnu karijeru.

Posted

Ako se ne varam, Matri ima blizu 30 godina, nije bas da je u cvetu mladosti pa da se ocekuje nesto vise od njega.

Posted

U pravu si. Lose sam se izrazio. Mada, se nadam da ce otici u neki klub gde ce biti standardan. Narocito sad je prilika za to kad je dosao Ljorente. U Engleskoj bi, siguran sam pokidao.

Posted
Evo ga Konte na RAI2 pa sam uhvatio i ja golove-golaso sto bi rekli brazilci. Inace mislim da je SAF imao problema sa Pogbinim ponasanjem, decko je Baloteli wanna be, pricalo se da je trazio bolji ugovor, vecu minutazu pa ga je Fergi shutnuo (pustio da ode na free). Vreme ce pokazati da li se zajebao, ali do sad je uvek imao nos za shutiranje problematicnih igraca.
Sve i da je ovaj would be Balotelli, mogao je SAF da ga sutne kao sto je Inter sutnuo Balotellija. Uz 30 miliona nadoknade.
Posted

Dominacija u prvom poluvremenu, promasivanje, glup gol, pa raspad. Pa dokle vise :isuse:

Posted
Sve i da je ovaj would be Balotelli, mogao je SAF da ga sutne kao sto je Inter sutnuo Balotellija. Uz 30 miliona nadoknade.
Ali je prvo morao da istrpi njegove zahteve, tj. da mu da minutazu koja bi mogla da ga proda posle par sezona. Sa druge strane evo ti primer Clevsa koji ima svoju modnu marku (ortodoksna budalastina), a ko redovno ne prati UTD verovatno nema ni pojma ko je on.Samo hocu reci da su se odaaaavno pomerile granice u negativnom smislu i da je danas dovoljno jednom dva put obuci repkin dres, dati 2-3 gola za klub, primiti pohvalu od neke sede glave i eto te vec u "vrhu".
Posted

Kakav penal je sviran za Romu?! :lol:Da nije bilo penala Roma ne bi dala gol do sutra. Steta sto Inter nije iskoristio pad u Rominoj igri i uzeo sva tri boda.

Posted

Stvarno, nismo imali ni 464 sansi pre toga <_< Posle primljenog gola stvarno nismo licili ni na sta.Oko penala ne znam sta da kazem, jeste delovalo neozbiljno, al ponovo, isti je djavo ako sapletes igraca i nogom i glavom i kurjim okom, ne znam kakva je razlika tu. Ranokija je lose strartovala i zajebala se. Ponovo, ovo se verovatno svira 1 u 5 puta.Btw, revans u kupu je odlozen za april.

Posted
Jebeni djubrentus, al strasan gol :ziga:
e ovo mi se svidza :)