Jump to content
IGNORED

Serie A 2012/2013

crtamOrasi

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

285

• gervasius twinkleminkleson

214

• MiddleClass

110

• MILF HUNTER

104

Posted

Fiorentina... :lol:Milan ide u LS! :Hail:

Posted

Perin izgleda odbranio boga danas (ne kao DreamTheatre -_- ), procitao sam negde da je imao 15 odbrana i to je valjda najvise ove sezone u top5 ligama. Jesam ga gledao tek nekoliko puta, nikad me nije impresionirao posebno, izgleda da sam se zajebo.

Posted (edited)

Nisam gledao Juve, ne znam, sumnjam da su ih pustili da pobjede. Vidjeh komentare da je Juve bio uzasan u drugom, ali imali su par sansi.Fiorentina u prvom jedno 5 cistih sansi. Toni je mogao het trik da ima vec na poluvremenu. 28 suteva, 15 odbrana Perina. A plus josh povreda Pizarra i gol Jonathasa koji je u prvom zasluzio crveni. Al jebiga, desava se.Meni se chini da je Perin medju najtalentovanijim golmanima na svijetu, citave sezone je dobar. Gledao sam ga i prosle, kad je bio u Padovi, isto je odlicno branio. Ali nikad kao danas, fenomenalan je bio.Veceras bi trebalo da bude odlicna tekma.edit: Inter 4 poraza za redom u gostima. Nakon sto su imali 6 pobjeda za redom u gostima.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

Serie A je samo na Areni, el da? dajte neke dobre strimove za vecerasnje nadam se :unsure: silovanje Rome

Posted

Samo na Areni. Ukucaj firstrow u google i prati iz prvog reda...Vaistinu silovanje!

Posted

Odlicna utakmica, bez obzira sto smo izgubili. Cavani je jbn zver. Sjebao se Zeman sto nije uveo Osvalda i Florenzija umesto Destra i Bradleya jos na poluvremenu.

Posted

Roma vjerovatno nije zasluzila da ovako ubjedljivo izgubi, ali Napoli je definitivno bio bolji. Odbrana Rome bez Marquinhosa bash bushna. De Rossi nocas - katastrofa.Cavani je nevjerovatan. Igracina.

Posted

Napoli je izgledao kao mnogo ozbiljnija ekipa. Uradili su sve kako treba i kad treba. Jbg, vratilo se za onu ne znam jebeno kako pobedu koju je ostvario Enrique tamo prosle sezone.

Posted

E, naknadna pamet, sad sam i ja siguran :P

Posted (edited)
Milan napustio utakmicu [a Boateng loptom gadjao tu grupu idiota]
Kako se u Gani kaže "tata"? -Kevin Princ.Preksinoć bilo rasističkih napada i na igrače Cagliarija. Lotito bi mogao pokušati sa aktivnijim načinima rješavanja tog problema, npr. unajmljivanjem streljačkih vodova koji bi hukačima propucali glasnice. Edited by ArleKino
Posted
Preksinoć bilo rasističkih napada i na igrače Cagliarija. Lotito bi mogao pokušati sa aktivnijim načinima rješavanja tog problema, npr. unajmljivanjem streljačkih vodova koji bi hukačima propucali glasnice.
Mozda bi posegnuo za tim ostrim mjerama kada bi promjenio ime u Lo Tito.
Posted

Jel se zna kolika je otkupna klauzula za Armera?