crtamOrasi Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Perin izgleda odbranio boga danas (ne kao DreamTheatre -_- ), procitao sam negde da je imao 15 odbrana i to je valjda najvise ove sezone u top5 ligama. Jesam ga gledao tek nekoliko puta, nikad me nije impresionirao posebno, izgleda da sam se zajebo.
gervasius twinkleminkleson Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 (edited) Nisam gledao Juve, ne znam, sumnjam da su ih pustili da pobjede. Vidjeh komentare da je Juve bio uzasan u drugom, ali imali su par sansi.Fiorentina u prvom jedno 5 cistih sansi. Toni je mogao het trik da ima vec na poluvremenu. 28 suteva, 15 odbrana Perina. A plus josh povreda Pizarra i gol Jonathasa koji je u prvom zasluzio crveni. Al jebiga, desava se.Meni se chini da je Perin medju najtalentovanijim golmanima na svijetu, citave sezone je dobar. Gledao sam ga i prosle, kad je bio u Padovi, isto je odlicno branio. Ali nikad kao danas, fenomenalan je bio.Veceras bi trebalo da bude odlicna tekma.edit: Inter 4 poraza za redom u gostima. Nakon sto su imali 6 pobjeda za redom u gostima. Edited January 6, 2013 by gervasius twinkleminkleson
assück Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Serie A je samo na Areni, el da? dajte neke dobre strimove za vecerasnje nadam se silovanje Rome
MiddleClass Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Samo na Areni. Ukucaj firstrow u google i prati iz prvog reda...Vaistinu silovanje!
crtamOrasi Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Odlicna utakmica, bez obzira sto smo izgubili. Cavani je jbn zver. Sjebao se Zeman sto nije uveo Osvalda i Florenzija umesto Destra i Bradleya jos na poluvremenu.
gervasius twinkleminkleson Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Roma vjerovatno nije zasluzila da ovako ubjedljivo izgubi, ali Napoli je definitivno bio bolji. Odbrana Rome bez Marquinhosa bash bushna. De Rossi nocas - katastrofa.Cavani je nevjerovatan. Igracina.
crtamOrasi Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Napoli je izgledao kao mnogo ozbiljnija ekipa. Uradili su sve kako treba i kad treba. Jbg, vratilo se za onu ne znam jebeno kako pobedu koju je ostvario Enrique tamo prosle sezone.
crtamOrasi Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 E, naknadna pamet, sad sam i ja siguran :P
ArleKino Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 (edited) Milan napustio utakmicu [a Boateng loptom gadjao tu grupu idiota]Kako se u Gani kaže "tata"? -Kevin Princ.Preksinoć bilo rasističkih napada i na igrače Cagliarija. Lotito bi mogao pokušati sa aktivnijim načinima rješavanja tog problema, npr. unajmljivanjem streljačkih vodova koji bi hukačima propucali glasnice. Edited January 7, 2013 by ArleKino
MiddleClass Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Preksinoć bilo rasističkih napada i na igrače Cagliarija. Lotito bi mogao pokušati sa aktivnijim načinima rješavanja tog problema, npr. unajmljivanjem streljačkih vodova koji bi hukačima propucali glasnice.Mozda bi posegnuo za tim ostrim mjerama kada bi promjenio ime u Lo Tito.
Nemanja Posrbica Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Jel se zna kolika je otkupna klauzula za Armera?
Recommended Posts