gervasius twinkleminkleson Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 A za vikend Juve - Roma i Inter - Fiorentina. Nema sanse da ne bude zabavno :)
ducca Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Klose trazio od sudije da mu ponisti gol jer ga je dao rukom
mlatko Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 da mu je priznat gol našao bi konjsku glavu u krevetu
MiddleClass Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Almeida je podsetio i na poslednje kolo Serije A u sezoni 2000/01, kada je Roma u poslednjem kolu pobedila Parmu i osvojila Skudeto.„Bila je to utakmica u kojoj smo gostovali Romi, njima je pobeda nila neophodna, a nama bodovi nisu ništa značili. Pre meča su mi neki saigrači rekli da su nas iz Rome zamolili da ne zapinjemo mnogo. Ja sam rekao „Ne!“. Sensini takođe... Većina ih je tako dogovorila... Ali, kada je počeo meč, video sam da neki ne igraju i ne trude se kao i obično. Zatražio sam izmenu i izašao ne želeći da učestvujem u tome. Ne znam da li su neki dobili novac za to. Možda je to bila samo usluga.“Postena Roma! :Hail:Inter gazi na strani... doma se sastaviti ne moze. Stramaconi je provincijalac!
crtamOrasi Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Almeida je ako je vec hteo da pojede govno morao da ga pojede do kraja. Sto nije rekao ko su ti koji nisu zapinjali mnogo?Elem, ja cu malo da odmorim od ovogodisnje Rome, mnogo se nerviram, a ne mogu da postignem zen kao sa Djurom i mornarima. <_<
MocaVukotic Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 siena tukla bolognu (opet calaio) i već izašla na +2 (podsećam da su startovali sa -6), neuništivi su jebote!
gervasius twinkleminkleson Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Interu protiv Fiorentine nece igrati Djura Sneijder, kao ni Palacio.
MiddleClass Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Ubila ih je Bolonja... ali eto Sijena je neunistiva.Snajder i Palasio povredjeni? Ebo Miltona, ali Djura je najbolji plej na svijet!
Mr.Mxyzptlk Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Klose trazio od sudije da mu ponisti gol jer ga je dao rukom je l' dobio zuti?
gervasius twinkleminkleson Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Zeman navodno, na pitanje sta misli kako ce se zavrsiti utakmica Juve - Roma odgovorio - pitajte Buffona, on je dobar kladionicar :D
Recommended Posts