September 25, 201212 yr Sumnjam da ce Montella ista mjenjati dok god odbrana ovako dobro funkcionise. Tomovic je [ocekivano] u prednosti nad Savicem od pocetka [vec igrao u Italiji, u odbrani sa 3 igraca]. Imao je i srece da je Savic imao neke administrativne probleme na pocetku, pa nije mogao odmah da igra. U svakom slucaju, mislim da su minimalne sanse da Tomovic ispadne iz ekipe uskoro [Roncaglia i Rodriguez josh manje]
September 25, 201212 yr Nisam gledao mečeve pa pitam, Tomović igra desnog štopera pretpostavljam, ko je centralni?edit. Pitanje je i da li je Tomoviću Savić konkurencija, jer su prilično različiti štoperi. Edited September 25, 201212 yr by Nemanja Posrbica
September 26, 201212 yr Pa konkurencija su makar u tom smislu sto su Rodriguez i Roncaglia realno nedodirvljivi. Barem trenutno. Rodriguez igra centralno.
September 26, 201212 yr U medjuvremenu, ispovjest Matiasa Almeyde - doping u Parmi, problem sa alkoholom... Ludilo.
September 26, 201212 yr http://www.telegraph.co.uk/sport/football/competitions/serie-a/9568603/Italian-football-filled-with-corruption-doping-and-match-fixing-says-former-Argentina-midfielder-Matias-Almeyda.html
September 26, 201212 yr Nasao sam, hvala.Ovo je jedan od vecih skandala. Sad ce i siroma' Sava da bude izlozen istrazi. Mada, u principu ne vidim razlog da se Almeida ovoliko zajebava sa zivotom, a dokaza sasvim izvesno nema, a i da ima sustinski nista ne bi promenio.Inace, Almeida je uz Maskerana i Makelelea igrao najbolji takticki presing ikada.
September 26, 201212 yr roma bi uspela da primi gol i bez protivnika na terenu.to je sa zemanovim stilom igre moglo da se ocekuje, ali nece se oni leba najesti sa ovakvom odbranom. primaju gol od svakoga, a nemaju toliki ofanzivni potencijal da to nadomeste.
September 26, 201212 yr Promasise sve i svasta. Verujem da su imali 30 suteva. Jos su mogli i da izgube, da lik nije zaboravio loptu u cistoj kontri.
September 26, 201212 yr 22 suta. Nije to problem, ni odbrana sama po sebi. Oni imaju problem u glavi, potpuno se ugase u nekim trenucima i ne igraju. Prvo poluvrijeme bilo dobro, drugo katastrofa. Lamela mislim da u drugom nije imao jedan tacan pas. S druge strane, Samp je fina ekipa...
September 26, 201212 yr inter opet dobio u gostima, kući 0 0 2, u gostima 3 0 0, biće ovo dugačka sezona... i opet cassano...