Jump to content
IGNORED

Kupovina akcija Nokije

stoka

Recommended Posts

Posted (edited)

Da se razumemo: ne želim da svaki dan trgujem na inostranim berzama, već želim samo da kupim određen broj akcija (Nokia) i da ih prodam u neko vreme. Voleo bih, kao u onim knjigama za "Dummies", da mi opišete u koracima kako to mogu iz Beograda i pojasnite svaki postupak koji prethodi kupovini. Naravno, i koji su mi kompletni troškovi ... Računam da mi priložite najjednostavniji i najbrži način kojim mogu da obavim kupovinu neke konkretne akcije na inostranoj berzi ...Hvala unapred

Edited by stoka
Posted
Da se razumemo: ne želim da svaki dan trgujem na inostranim berzama, već želim samo da kupim određen broj akcija (Nokia) i da ih prodam u neko vreme. Voleo bih, kao u onim knjigama za "Dummies", da mi opišete u koracima kako to mogu iz Beograda i pojasnite svaki postupak koji prethodi kupovini. Naravno, i koji su mi kompletni troškovi ... Računam da mi priložite najjednostavniji i najbrži način kojim mogu da obavim kupovinu neke konkretne akcije na inostranoj berzi ...Hvala unapred
što baš nokia?
Posted

Možda kao u Brusterovim milionima mora da spička milion dolara u kratkom roku.

Posted

pa zakasnio je za to. nokia nema kud više da padaili se varam? :unsure:

Posted

Od 1,74 do 0 ima itekako prostora za padanje.Inače, stoka je apsolutni jebeni car, iako nekada deluje toliko nadrealno do koje mere ide u zajebanciju, da mnogi misle da je ozbiljan :Hail:

Posted

Када кажеш корак по корак сигурно мислиш на кораке уназад? :blink: Нокија је трајно прснула, сада јој је и Мајкрософт забо нож у леђа са апдејтом софтвера који неће важити за Лумију. Ако хоћеш да инвестираш ено ти кикстартер: има милион пројеката бољих од финског диносауруса.

Posted

Možda ju Ballmer kupi a onda će vam se stoka smijat....hahahaha

Posted
Možda kao u Brusterovim milionima mora da spička milion dolara u kratkom roku.
:lol:
Posted

zar nije RIM sigurnija investicija? :lol:

Posted

RIM će se izgleda raspolutiti, gde bi jedan deo firme mogao sasvim fino da prihoduje i posluje, a drugi da bude poslat u kanal. Dakle, u neku ruku, i jeste sigurniji :D Nokia je prsla ko prslin, po svim šavovima. Još sad kada su rekli da Windows Phone 7 uređaji neće dobiti apgrejd na Windows Phone 8, nego samo Windows Phone 7.8 :lol::Hail: ... ja ne znam kako to drugačije da nazovem osim pucanja 12-gauge shotgunom posred sopstvenog reproduktivnog sistema...

Posted
Хоћеш да палиш паре на улици ? Боља је алтернатива.
Posted
ja sam ranije mislila da gradjani koji zive u srbiji ne mogu (legalno) da investiraju na stranim berzama. onda je posle IPO-a facebooka, bilo po novinama kako je u akcije face-a investirao jedan broj gradjana srbije, i cini mi se da je izjavu u vezi toga dao neko iz ilirike.znaci koraci su: nazovi iliriku, reci sta hoces, ako moze, otici ces do njih i otvoriti racun i dati ima pare, a oni ce dalje uraditi sta treba.
Posted
onda je posle IPO-a facebooka, bilo po novinama kako je u akcije face-a investirao jedan broj gradjana srbije
Možda ne žive (stalno) u Srbiji. Ima ih mnogo vamo-tamo.