Jump to content
IGNORED

Wimbledon P-b-P

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

6-6Kada vidim onu anu kod federera, povraca mi se

Edited by borris_
  • Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Garnirung

47

• Jean-Luc Picard

39

• bergasa19

39

• renne

25

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Steta za ovaj poen7-6 fed i servira

Posted

StetaПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2

Posted

A "objektivna" publika svrsavaПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2

Posted

Malo je falilo. Imao ga je Žile. Samo da se ne preda odmah na početku petog, može ovo još da dobije

Posted (edited)

ma moze kurac. nema teorije da ga brejkneu petom setu.

Edited by 189-
Posted

jbg, provuče se Rodja. Sledeći je Malisse, isto mator, ali može bude jednako zajeban

Posted
Hvala bogu objektivna londonska publika zdusno uz Rogera...
U Parizu da igraju na RG-u ovakava meč pa se opet ne bi mnogo razlikovalo...dry.gif
Posted (edited)

Ali kapiram te bakute, veceras su bile najblize orgazmu u zadnjih 30 godina...

Edited by ducca
Posted

Stvarno ne kapiram ove ložače "C'mmon Roger let's go", pa jebemti iskompleksirane snobove buljaše, gdje im je osjećaj za pravdu, da nekad navijaju za slabijeg, nek' uzme i Žil neki dinar, šta, kao Fedeksu fali para, lože se na ovog lažnog gospodina :isuse: Odvratni su, u svakom pogledu.Sad doduše ne kapiram ovo loženje kad od omiljene zabave londonske gospode - finala Fedal nema ništa. Mislio sam da sam ja jedini kojeg ovo žešće smara, ali očigledno ima nas kojima je ovog elitizma dosta.

Posted

Sigurno da engleska publika neće navijati za Francuza, još protiv Federera, nema teorije :) Elem izvukao se, ali ako ovako nastavi neće daleko stići :)

Posted
Sigurno da engleska publika neće navijati za Francuza, još protiv Federera, nema teorije :) Elem izvukao se, ali ako ovako nastavi neće daleko stići :)
Nema teorije da ne stigne do polufinala, sa protivnicima koji su ostali u njegovoj četvrtini dobio je 25 mečeva u nizu.
Posted (edited)

Uglavnom, ovaj dio žrijeba gdje je Marej odjednom postaje mnogo zanimljiviji (pogotovo ova četvrtina gdje je Marej, ovamo nekako mislim da je Žo prilično siguran do 1/2). Postavlja se pitanje gdje li bi mogao da čoukuje. David Ferrer ESP (7) Andy Roddick USA (30) Kei Nishikori JPN (19) Juan Martin Del Potro ARG (9)Marin Cilic CRO (16) Sam Querrey USA Marcos Baghdatis CYP Andy Murray GBR (4) Opet, na drugoj strani Nole ne mora da gleda Berdiha, a od Gaskea nije izgubio od 2007. i ima 6-1 protiv njega. Majer bi ibo još bolja mušterija. A ako se, kojim slučajem (mada sumnjam, Fed je ovim ispucao svoje slabe partije protiv paćenika) Fed ne plasira u 1/2 finala, još bolje.

Edited by NekoIzMase