Turnbull Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 (edited) otvoris google images, prevuces sliku tamo i to je to. :ziga:Edit: Pa šta je onda Istok tol'ko pisao o tome, ceo jedan, ne tako kratak post mu je na tu temu. Edited August 31, 2012 by Syme
jolanda.kirschner Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Cini mi se da je trolovanje ovde kaznjivo?
Töölönlahti Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nazalost, moraces da 'guglas'.Dođi na Serije, treba tamo jedan jak pandan onome što je Erase na Filmu, ostali sve sami hipsteri, hejteri i umetnici, i to ne obavezno samo jedno od ta tri...
jolanda.kirschner Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Da citas pazljivije ovu temu, videces da pisem ovde jer o drugim stvarima nemam pojma. Barem tako tvrdi bergassa, a funkcionalno nepismenim osobama bi trebalo verovati kada nesto tvrde.
Töölönlahti Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Opusti se i slobodno raspištolji na Serijama, bergasa je jedan običan činovnik koji se ne razume u forume.
Bakemono Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Jolanda, smem li da pogađam šta studiraš? Iz dva pokušaja.
jolanda.kirschner Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Jolanda, smem li da pogađam šta studiraš? Iz dva pokušaja.Nisam od tebe ocekivala da ces da trolujes sopstvenu temu, ali smes. Hoces bas da lupas ili imas neki razlog zasto mislis da studiram bas na tom fakultetu?Let's go.
Bakemono Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Pa, to bi objasnilo mnogo toga.Političke nauke?Pravni?
Bakemono Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Pošto znam jednu devojku s FPN-a pa me podsećaš na nju po stilu diskusije. A topic ionako više nema nikakve veze s onim što sam hteo da kažem, za šta krivim i tebe. <_<
jolanda.kirschner Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Oh, shame on me. Da ja pogadjam sta ti studiras (ako mogu?) filozofski ili filoloski?
jolanda.kirschner Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Sta je onda u pitanju, filozofski ili filoloski? Kada pominjes tu sa FPN - a, imam utisak da i ti kao i ostali smatras da je to takvo ponasanje endemsko, sto mozda i jeste, ali nikako ne mogu da se slozim da je cudno. Ja sebe smatram za radoznalu i inteligentnu osobu koja nista ne prihvata zdravo za gotovo, a imam i izgradjene stavove koje ne menjam tek tako. Mislim, bez glupe lazne skromnosti.
boshoku Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ja sebe smatram za radoznalu i inteligentnu osobu koja nista ne prihvata zdravo za gotovo, a imam i izgradjene stavove koje ne menjam tek tako.mire, buvo.chapeau.
Recommended Posts