Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CONCERTS VIDEOS

Featured Replies

Finalni show. Ali navodno osnivaju novi bend u istom ovom sastavu. Budibogsnama

• Replies 283
  • Views 21.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• holden kolfild
    holden kolfild

1 spektakl u izvedbi>   1) Sin City All-Stars – Six Days On The Road 2) Jim Lauderdale – Big Mouth Blues 3) Jay Farrar – Drug Store Truck Drivin' Man 4) Jay Farrar – Devil In Disguise 5

• Fanovi sigurno znaju - izašao je novi hi-rez/HD audio i video remaster za Stop Making Sense i Darko Audio se potrudio da ga uz pomoć softvera i ušiju uporedi sa tehničke strane sa svim prethodnim verz

Posted Images

Ovaj cd u Jugotonu kosta 265 dinara. Necu kusur, hocu cd.

• 1 month later...

• 2 weeks later...

jel bilo ovo? i da jeste, zlata vredi.

0:15 God Knows its true

5:30 The concept

8:14 Satan

9:12 Pet Rock

12:26 what you do to me

15:17 sidewinder

18:00 alcoholiday

24:16 long hair

27:36 I dont know

ma bilo je, al zabole nas. makar mene.

Edited by holden kolfild

• 3 weeks later...

Einsturzende Neubauten su proslavili 46 godina karijere živim nastupom koji je strimovan na njihovim profilima. Neko je taj video okačio na YT:

Hacke više nije član benda. Nedavno je predstavljena nova basiskinja:

On 3. 5. 2026. at 7:58, Ras said:

Hacke više nije član benda.

Moram priznati da mi je veoma drago zbog toga, iako više ni najebauteni nisu što su bili. Imao sam prilike kratko da porazgovaram sa Hackeom na koncertu Jesus Lizard gde su on i njegova draga bili predgrupa. Retko talentovan i nabedjen kreten. Čovek misli da je on utelotvorenje alternative u Berlinu i na svetskoj sceni, te da se njemu dive Cave i David Eugene Edwards, a da ga mnogi veoma poštuju. Nisam imao vise živaca da slušam. Žao mi bilo što sam i pokušao. Da koncert Lizarda nije bio sjajan, ovaj bi mi upropastio dan.

7 hours ago, wayfaring stranger said:

Moram priznati da mi je veoma drago zbog toga, iako više ni najebauteni nisu što su bili. Imao sam prilike kratko da porazgovaram sa Hackeom na koncertu Jesus Lizard gde su on i njegova draga bili predgrupa. Retko talentovan i nabedjen kreten. Čovek misli da je on utelotvorenje alternative u Berlinu i na svetskoj sceni, te da se njemu dive Cave i David Eugene Edwards, a da ga mnogi veoma poštuju. Nisam imao vise živaca da slušam. Žao mi bilo što sam i pokušao. Da koncert Lizarda nije bio sjajan, ovaj bi mi upropastio dan.

Dakle, umetnik u njemu je snažno prisutan lolol

Da, Nojbauteni već dugo nisu u najboljem svom izdanju, ali oni su jedan od bendova za koje mi je vremenom interesovanje raslo. Iza sebe već imaju izvanredan opus, pri čemu je (diskografski) superioran period iz osamdesetih, dobro i prihvatljivo mi je sve do Perpetuum Mobile, a onda sledeća tri albuma apsolutno nisam mogao da svarim. Poslednji, onaj od pre dve godine, žuti, megatrajanja mi je bio sasvim slušljiv. @I*m with the pilots i @Pixie bi možda rekle drugačije, više ili izdvojile i nešto iz karijere BB mimo matičnog benda. Evo, sad se prisećam i da sam Bliksu gledao u Domu omladine u tandemu sa Alva Notom. To bi mogao da bude nastup u sklopu nekog festivala, možda Kontakt.

Nova basiskinja izgleda baš simpatično.

@Ras Nemoj da me vučeš za jezik. D

@wayfaring stranger Naslov govori sve, svestan je i on, a mislim da nije baš toliko loš lik. )

20260508_194122.jpg

Edited by rborsmo

• 2 weeks later...

Baš bih volela da sam ovo slušala uživo. Igra senke i zvuka, svetla i tame, analognog i digitalnog, glasa i tela kao instrumenta. heart

FLEA AND THE HONORA BAND

Flea (@flea333) - Bass, trumpet and vocals

Anna Butterss (@buttersscup) - Bass guitar and upright bass

Josh Johnson (@joshuaajohn)- Keyboards, saxophone and production

Jeff Parker (@jeffparkersounds) - Guitar

Deantoni Parks (@deantoniparks) - Drums

Ko o čemu baba o uštipcima, ali ovi uštipci su baš dobri. Na snimku pre početka koncerta dole desno moja ćela diskretno označava središnju liniju izmedju bine i miks pulta.

Ovo je prvi koncert na turneji gde su zvučali kao stari 16HP, srećom su nastavili u istom stilu.

Edited by wayfaring stranger