gervasius twinkleminkleson Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Ah, shteta za Jensa :(Ali nije mi krivo ni sto je Voeckler pobjedio. Super etapa, sto se generalnog plasmana tice ne toliko spektakularno :(
malkin Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Pa dobro, pola minuta je JVDB ugrabio. Da nije bilo RadioShacka možda bi i više uzeo. Na nekoj od ozbiljnijih planinskih etapa može da se uzme i dosta više.
gervasius twinkleminkleson Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 (edited) Napad Evansa na 15 metara prije linije cilja! Pa dobro, pola minuta je JVDB ugrabio. Da nije bilo RadioShacka možda bi i više uzeo. Na nekoj od ozbiljnijih planinskih etapa može da se uzme i dosta više. True dat. VdB je car, chini mi se da je mozda i u najboljoj formi od svih GC vozaca sto se brda tice, da nije bilo onih problema na 8. etapi bio bi i te kako u igri za podijum. Edited July 11, 2012 by gervasius twinkleminkleson
malkin Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Napad Evansa na 15 metara prije linije cilja!Gledam to i neveruem. Jel to zbog JVDBa? Ili da bi moglo da se kaže da se bori protiv Viginsa, da je svaka sekunda važna, itd.?
freakns Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Toma i Jens radioshack(sa izuzetkom Jensa) su pickice
KennyDalglish Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Meni nikako nije jasno sta RadioShack radi, taman sam pomislio da kad su poslali dvojicu u beg danas, da ce pokusati nesto, ali sve sto su uradili je da su malo pomogli Skyu
malkin Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 JVDB standardno daje dobar intervju posle etape. Kaže šteta što niko drugi nije hteo sa njim da napadne na Kolombijeu. Šteta što niko nije hteo da se trka. Na sledećoj etapi ne može ništa da se napravi, jer je finiš na "tempo"-usponu. Misli da se svi plaše; kaže moraju da napadnu jer su ostala otprilike tri dana na kojima nešto može da se uradi a ko ne rizikuje ne može da pobedi. Rolan mu je bio savršen partner za napad, žali što nije bilo drugih koji bi probali.
gervasius twinkleminkleson Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 (edited) Meni nikako nije jasno sta RadioShack radi, taman sam pomislio da kad su poslali dvojicu u beg danas, da ce pokusati nesto, ali sve sto su uradili je da su malo pomogli Skyu Cuvaju veoma vaznu 8. poziciju. Nego, nisam uopste imao utisak danas da je Sky nametao neki strasan ritam. Dosta je bilo ljudi u grupi na Colombieru, cak i Gilbert isl. Edited July 11, 2012 by gervasius twinkleminkleson
malkin Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 (edited) Meni nikako nije jasno sta RadioShack radi, taman sam pomislio da kad su poslali dvojicu u beg danas, da ce pokusati nesto, ali sve sto su uradili je da su malo pomogli Skyu Kao čuvaju Zubeldijin i Monforov položaj u GCu. Mislim, legitiman je to cilj i ja sam inače poslednji koji će da pljuje ekipu zbog takve strateške vožnje, ali na ovakvom Turu mislim da tome nema mesta. Ako svi rivali Skaja budu radili na tome da jedni drugima ponište šanse za uzimanje vremena Skaju, u Parizu će Vigins i Frum da gledaju trećeg na podijumu koji će imati 5+ minuta zaostatka... šesto ili osmo mesto je u takvom slučaju baš nekako jadno zadovoljavanje mrvicama. Edited July 11, 2012 by malkin
Nemanja Posrbica Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Čini mi se da su pre etape, u uvodu, vozači i sportski direktor rekli da jure timski trijumf, jer to sponzori vole!
malkin Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Čini mi se da su pre etape, u uvodu, vozači i sportski direktor rekli da jure timski trijumf, jer to sponzori vole! Isti oni sponzori koji su ugurali Hornera umesto Fuglsanga u ekipu... brz kviz: ko se seća (bez Gugla) koja ekipa je bila najbolja prošle godine? Odo ja da vidim šta se dešava u Poljskoj pre nego što počnem da se nerviram.
Nemanja Posrbica Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 (edited) Bez googlea Garmin ili Radio.edit. Garmin, kao što sam i mislio. Edited July 11, 2012 by Nemanja Posrbica
Recommended Posts