gervasius twinkleminkleson Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 ko iz bega najbolje stoji u GCu i koliko zaostaje? Mislim da je najblizi Scarponi na 10'27"
malkin Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Prvi HC uspon ovog Tura, i to uspon koji se po prvi put vozi na Turu.Kažu da je pogled sa ove strane Grand Colombiera mnogo lep. U skladu sa prirodom ovog Tura, Prudom je rešio da se ne penju do samog vrha i time su isekli najteže deonice (nagib ide i preko 20% na nekim delovima iznad 1500mnv).Inače, vrh može da se napadne sa četiri različite strane a ko ga osvoji sa dve ili više strana u jednom danu postaje član Bratstva Budala (?! kako se prevodi "Confrérie des Fêlés du Grand Colombier," pomagajte!) Gran Kolombijea.
malkin Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 BMC ima dvojicu, Burghardt i CummingseditScarponi, zaostaje 10,27sada je 6,37a hvala, ne čitam pažljivo.
Ivo Petović Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 (edited) Pih, kako sam omašio etapu na kojoj će Toma i Casar u beg. Scarponi, Martinez, Toma, Casar... - ostaje to do kraja. Edited July 11, 2012 by Ivo Petović
Čutura Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Pih, kako sam omašio etapu na kojoj će Toma i Casar u beg.+1
malkin Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 (edited) Pih, kako sam omašio etapu na kojoj će Toma i Casar u beg. Scarponi, Martinez, Toma, Casar... - ostaje to do kraja.Ja sam Skarponija spremio za sutrašnju pogađalicu. Voleo bih da Luis Leon uzme etapu, ali nisam još ubeđen da beg ovo dobija, bar ne ovaj beg. Videćemo kakav će tempo imati glavna grupa na Kolombijeu. Edited July 11, 2012 by malkin
freakns Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Ja sam Skarponija spremio za sutrašnju pogađalicu. Voleo bih da Luis Leon uzme etapu, ali nisam još ubeđen da beg ovo dobija, bar ne ovaj beg. Videćemo kakav će tempo imati glavna grupa na Kolombijeu.sjajan tempo... Sky zabole, ostali se valjda nadaju da ce Wigginsa da napadnu na hronometru... mogu i u rikverc da voze koliko su agresivni...
malkin Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 (edited) Skaj je najjači, pitanje je ko i koliko uopšte može da ih napadne i da se odvoji. Uostalom, neki napad pri kraju ovog uspona ima najviše smisla--potrošiće se bar još Porte ili Rodžers (EBH otpade malopre), a onda na spustu možda može nešto da se ućari.edit. naravno, ovo važi za Nibalija, Van den Bruka, Menjšova... ne i za Valverdea, recimo, ili Franka Šleka. Njih bi Skaj u ovom trenutku pustio da odu. Edited July 11, 2012 by malkin
gervasius twinkleminkleson Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Bla, osim Van Den Broecka niko nije ni pokusavao. Jeste da je daleko od cilja, ali nije ni Tour bash toliko daleko od kraja, nema bash previse vremena za nadoknadjivanje razlike...
gervasius twinkleminkleson Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Uuu, potpuno zaboravih na Sagana. Vai lo squalo!
malkin Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Pola minuta. Bar niko neće moći da kaže da nije probao. A tačno je uradio ono što su svi očekivali od njega. Ajde Ajkulo!
Ivo Petović Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Pratim preko sajta - jel stvarno otišlo preko minut?
malkin Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Odlična taktika Likvigasa. Ne sviđa mi se jedino to što se Skaj konsolidovao, teško će do vrha poslednjeg uspona Nibali da sačuva ovu prednost. Ali neka danas uzme i 30 sekundi, imaćemo ponovo trku.
Recommended Posts