freakns Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Chavanel je i prvi hronometar razbio... Velits odlican isto... Cancellara ukocio posle prvog prolaza
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Teejay! Ima najgluplje ime, ali brzi od Spartacusa na prvom prolazu.
malkin Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 To mi se ne sviđa, Taaramae će morati da se pošteno iscima da sačuva belu majicu. Mada ni on nije loš na hronometru.Inače, ja bih voleo da Frum dobro vozi danas pa da vidimo da li ima šanse da u Skaju dođe do makar malog raskola oko toga za koga treba da voze
malkin Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 da dodam: Van Garderen je prošlog meseca na Tour of California otkinuo prvu polovinu hronometra a onda pukao u drugoj.
malkin Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 Jel oni to ladno nisu prikazali Menjšova na startu? Jeste da ide "ispod radara" ali ovo je već smešno. Denis će da bude dobar danas.
freakns Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Jel oni to ladno nisu prikazali Menjšova na startu? Jeste da ide "ispod radara" ali ovo je već smešno. Denis će da bude dobar danas.prikazali su ga na british eurosportu sto ja pratim... mada posle togaa jok :DVan Garderen ipak 9sec ispod... Froome, holly fuck
dig_chohano Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Vigins ima najružniju kacigu u univerzumu.Ima, al kida.
freakns Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Menchov lose krenuo... GPS im ne valja, nemoguce da vec ima 30sec Wiggins nad Evansom...
panta rhei Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Inače, ja bih voleo da Frum dobro vozi danas pa da vidimo da li ima šanse da u Skaju dođe do makar malog raskola oko toga za koga treba da voze izgleda da ce do tog raskola pre da dodje u bmc-u. :P
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Koji uzas, Sky ce lagano pobjediti ovaj Tour :(Nadam se da ce makar Froome biti ispred Wigginsa.
malkin Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 Menchov lose krenuo... Od ovog trenutka pa do kraja Tura neću reći ništa pohvalno o ljudima za koje navijam. Kako koga pohvalim ili iskažem nadu u njega, tako taj vene i svene kao cvet.
Recommended Posts