freakns Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 ide Nibali :) da vidimo koliko ce Menchov da izgubi :( i moze li Wiggins drzati spust
malkin Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 brate, ako se ovako spuštaju niz Col de Croix, šta će da bude kad krenu niz serpentine na Madeleine...
malkin Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 (edited) čestitke Barsi na biranju Pinoa :Hail:edit. Dobar je Madio, kako se dere na Pinoa Edited July 8, 2012 by malkin
freakns Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 čestitke Barsi na biranju Pinoa :Hail:edit. Dobar je Madio, kako se dere na Pinoa -najjaca slika :lol:Nibali im samo isprobavao puls... ubice ih u spustovima u brdima :)
malkin Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 jebote, Pino protiv timskog hronometra sa Viginsom, Evansom, Menjšovim, itd. Samo da izdrži klinja!
gervasius twinkleminkleson Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Pinot :ziga:Samo 22 godine! Svaka chast.Zadovoljan sam kako izgleda Nibali, a bobami i Van Den Broeck. Nadam se da ce se dobro drzati sutra na hronometru, da ne izgube bash previse.
Barsa Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Auuu odlicna etapa, Pinot prvi tur i etapa a hvala mu i za bodove :D
Nemanja Posrbica Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Kao neko ko ne voli francuske vozače, moram momku da čestitam. Svetlo na kraju tunela u Fra biciklizmu?
malkin Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 Nije pomenuto, a zaslužuje da bude pomenuto.Wout Poels je bio jedan od mnogih koji su pali u šestoj etapi, dok se peloton spuštao nizbrdo brzinom većom od 70km/h. Poels se ovde vidi kako leži neposredno posle pada dok ga lekar pregleda a timski kolega Rob Ruijgh (127) stoji pored njega:Posle pregleda je prebačen u ambulantna kola i javljeno je da je napustio trku. Međutim, on je insistirao da nastavi i izašao je, na sopstvenu odgovornost, iz ambulantnih kola i seo na bicikl (otud zabuna oko njegovog statusa u trci tokom etape). Vozio je desetak kilometara dok ga lekari nisu ipak ubedili da odustane jer bi mogao da bude u životnoj opasnosti ako nastavi da vozi. Ipak je odustao od trke. U bolnici su utvrđene sledeće posledice pada: The 24-year-old was rushed to a local military hospital in Metz where his injuries were diagnosed with a ruptured spleen and kidney, bruised lungs and three broken ribs.Ovo je sve samo ne izuzetak. I tu ne mislim na problematično ponašanje medicinskog osoblja koje je pustilo Poelsa da se vrati na bicikl. Mislim na to da je odluka da se vozi kroz bol i sa povredom nešto što je pravilo i deo života svakog profesionalnog drumskog bicikliste. Možda briju noge, mršavi su i deluju kilavo, ali biciklisti su za moje pare najizdržljiviji i najhrabriji sportisti.(Poelsovo stanje je stabilno i sutra će biti prebačen u Mastriht na intenzivnu negu)
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Poels in danger of losing a kidney as a result of Tour de France crash
freakns Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Martin samo 30 sekundi ispred Westra... Cancellara u 14:54 startuje, poslednja cetvorka od 16:30 krecu kada fiktivno i krece etapa jer svi ostali nemaju nikakve sanse za podijum na kraju...
Recommended Posts