Garnirung Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Na prvu loptu, ne tako težak pad, ali ga je poklopio Valverde. Kraj za Sančeza
gervasius twinkleminkleson Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Kakav Tour za Spance... Ostali su bez pola olimpijskog tima..
malkin Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 Samu :cry:Samo da je dobro, ovo izgleda prilicno loshe.jebem ti život, kud ga stavih na avatar... baš bedak.tek sam sad počeo da gledam, otkud su pustili Gallopina u beg kad ima samo 3:13 iza Viginsa?preko 20 ljudi u begu, nijedan od mojih pikova
malkin Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 (edited) e da, ovo je moćno. Australijske novine o jučerašnjoj etapi: Evans scores a decisive victory over Tour rival Wiggins Edited July 8, 2012 by malkin
gervasius twinkleminkleson Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 (edited) tek sam sad počeo da gledam, otkud su pustili Gallopina u beg kad ima samo 3:13 iza Viginsa?Vjerovatno ih je smorilo da vise jure, jer je nekih 70km trajala jurnjava, pokusaji bijega, jurenje od stranje glavne grupe... Tesko da ce ijedna etapa ove godine biti bolja od ove [ako izuzmemo Sanchezov pad :( ]Sagan juche:http://www.youtube.com/watch?v=onamrs8jx2I Edited July 8, 2012 by gervasius twinkleminkleson
malkin Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 (edited) Vjerovatno ih je smorilo da vise jure, jer je nekih 70km trajala jurnjava, pokusaji bijega, jurenje od stranje glavne grupe... Tesko da ce ijedna etapa ove godine biti bolja od ove [ako izuzmemo Sanchezov pad :( ]a dobro, rano je još za očajavanje :D ima i u drugoj i u trećoj nedelji obećavajućih etapa, a biće posle hronometra još više onih koji nemaju šta da izgube.Sagancar kako je njemu dobro... cenim da je ovo bilo potpuno spontano, ponela ga publika. Edited July 8, 2012 by malkin
gervasius twinkleminkleson Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 a dobro, rano je još za očajavanjeNije u pitanju to da mislim da ce sve do kraja biti bezvezei, nego je stvarno bila fenomenalna etapa, iako su se kasnije smirili. Prvih 50km pogotovo su bili strasni.
malkin Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 Likvigas osetio krv ili samo pipaju puls?iskreno, nisam siguran šta rade na čelu pelotona.
Lancia Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 sanchez polomio levu ruku i kljucnu kost. adios i olimpijada.jel se pomera nesto u generalnom plasmanu sa ovim ludim svedjaninom?¿
gervasius twinkleminkleson Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Liquigas mozda radi opet za Sagana?
freakns Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 sanchez polomio levu ruku i kljucnu kost. adios i olimpijada.jel se pomera nesto u generalnom plasmanu sa ovim ludim svedjaninom?¿mislis kazahstancem? :D nista...sta Liquigas radi? ako ne rasture sada na zadnjem brdu, nije mi nista jasno...
malkin Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 evo ga Nibali na nizbrdici ajaoooj retardirani NBC pušta reklame. pa jebotebog!
Recommended Posts