Jump to content
IGNORED

Tour de France 2012


malkin

Pobednik TdF 2012  

33 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Borba za belu majicu bi mogla da bude bolja od borbe za žutu:1. VAN GARDEREN Tejay 2. TAARAMAE Rein + 00' 42''3. GALLOPIN Tony + 00' 45''4. PINOT Thibaut + 03' 39''5. IZAGUIRRE INSAUSTI Gorka + 05' 11''

Link to comment
  • Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • malkin

    191

  • gervasius twinkleminkleson

    103

  • freakns

    47

  • Garnirung

    36

Ajd da budemo malo optimisticniji, sad svi moraju da napadnu. Ne znam hoce li se to moci kad Sky krene sa tempom, ali morace da pokusavaju. Makad Nibali na nizbrdicama. A i da ne govorimo o tome da je moguc i neki kvar da se izgubi vrijeme [kad smo vec kod toga, da nije imao problema prekjuce, Van Den Broeck bi vjerovatno bio u igri za podijum]. Tako da, nije sigurno sve gotovo, mada ce biti strasno tesko za bilo koga ko nije Wiggins. Moram priznati da mi Froome nije uopste antipatican, djeluje kao kul lik, ali otkud on ovako dobar? Nije da sam ja neko mjerilo, ali nisam bio ni chuo za njega prije Vuelte2011, a vidi ga sad...
Istina, tek treba da se ode po prvi put preko 1500mnv. Svašta je moguće.Za Fruma se isto pitam. Bio je nešto bolestan pre jedno 3-4 godine, ali pre Vuelte on nema rezultate koji bi ukazivali da može da napravi išta slično ovome što radi ovih dana i što je uradio na prošloj Vuelti.
Link to comment

nista ovde nije gotovo, wiggins moze da se napadne u brdima i tu mu tim moze dosta pomoci, ali ako sam nemas snage... a wiggins ce sigurno imati svoje trenutke slabosti.nesto malo sto sam slusao froome-a, on ce sigurno igrati timski, ali i iskoristiti prvu priliku da preuzme liderstvo.

Link to comment

mene zanima kolike su sanse da Frank i Kloden rade za Zubeldiu i Monforta? ili ce u potpunosti da se prebace na Gallopinovo vijanje bele? radioshack definitivno ima tim koji moze da napadne. dodaj Shmyda i Bassoa koji ce da guraju Niibalija, i nece biti Sky toliko dominantan...

Link to comment
mene zanima kolike su sanse da Frank i Kloden rade za Zubeldiu i Monforta? ili ce u potpunosti da se prebace na Gallopinovo vijanje bele? radioshack definitivno ima tim koji moze da napadne. dodaj Shmyda i Bassoa koji ce da guraju Niibalija, i nece biti Sky toliko dominantan...
ja bih rekao da su šanse za to skoro pa nikakve. RSNT mi uopšte ne deluje kao tim. OK, radili su za Kanćelaru kad je trebalo čuvati žutu majicu, ali na Planche des Belles Filles je došlo do izražaja koliko malo jedinstva ima u toj ekipi. Izgledalo je kao da svako radi za sebe, a onda je posle etape Kloden na tviteru ovako reagovao na zvanični timski izveštaj sa etape:
One thing,i dont know what a bullshit they write in the RSNT press realese,but i had good legs today, only the last 4k i was somehow blocked
Sve ukazuje na to da je kod njih atmosfera jako loša, sumnjam da će se mobilisati iza Zubeldie i Monfora.Tračak nade za nas kojima se ne dopada dominacija Skaja je i to što su juče prilično lako otpali svi osim Fruma i Viginsa. Tempo Likvigasa, a onda i Vanenderta koji je radio za Van den Bruka su ih solidno uzdrmali. Ključ će biti u tome da na dužim planinskim etapama sve bitnije ekipe imaju nekoga u begu tako da odgovornost za tempo u pelotonu bude sasvim na Skaju. U tim okolnostima je moguće da neće moći da dominiraju na usponu onako kako su dominiralu u subotu, pa možda nečiji napad i uspe.
Link to comment

Eh, Remi... on mi je još od prve pro sezone bio drag. Nadam se da ima neko dobro objašnjenje... :( Uglavnom, razlog više da skrenemo pažnju glavnom pripremnom trkom za Olimpijadu!http://www.youtube.com/watch?v=jeUuP5q1wxoAko je suditi po ovoj najavi, u Poljskoj žive Štrumfovi :D Šefe, Majka FTW!(Offtopic je, znam, ali glupo mi da rasipam postove o biciklizmu na dva topika.)

Link to comment

Gledah samo finis Tour de Pologne. Liquigas ocigledno ne mora da brine za buducnost. Ko je ovaj Moser, doima se kao da potencijalno nije nista gori od Sagana.Danas etapa za bijeg? I za napade Nibalog i Van Den Broecka.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Link to comment

Nibali da napadne i napravi razliku na ovom spustu koji ide skoro pa do cilja?VanDenBroeck i Pierre Roland recimo na podijumu danas uz Nibalia. (zakasnio na pogađalicu :( )

Link to comment

Liquigas makar nikada nije imao problem da nađe talentovane vozače i da im da šansu. Uostalom, zato njih najviše i gotivim kao tim. Vi što ste pratili Critérium du Dauphiné, kakav im je Sarmiento. Vidim da je uzeo tačkastu, ali nisam pratio kako je vozio.Napravljena je veća razlika u GC, tako da očekujem da Sky pušta sve preko 10 minuta u beg i da štedi energiju za glavni uspon gde će samo da vezuju. I dalje nisam ubeđen da Wiggins može da osvoji TdF suverenom pobedom na brdskoj etapi, mada je konkurencija nikada jača. Doduše, tim Sky deluje baš ozbiljno.

Link to comment
13:31 25 lead by 4'50" (sada je 5`30``, na 68 km)With the peloton at the 49.5km mark, the advantage of the escapees has grown to 4'50". Here's a reminder of the men who are ahead of the bunch in stage 10:Burghardt, Cummings, Popovych, Voigt, Scarponi, Sagan, Grivko, Voeckler, Arashiro, Martinez, Millar, Zabriskie, Peraud, Jeandesboz, Horrach, Casar, Hutarovich, Ladagnous, Sanchez (RAB), Kroon, Morkov, Fofonov, Devenyns, Gerrans and Goss.
Interesantan miks Edited by KennyDalglish
Link to comment
Gledah samo finis Tour de Pologne. Liquigas ocigledno ne mora da brine za buducnost. Ko je ovaj Moser, doima se kao da potencijalno nije nista gori od Sagana.
Bratanac Frančeska Mozera :) Saganovo godište, prva mu je pro-sezona. Biće vrrrlo opasan, mmw.
Liquigas makar nikada nije imao problem da nađe talentovane vozače i da im da šansu. Uostalom, zato njih najviše i gotivim kao tim. Vi što ste pratili Critérium du Dauphiné, kakav im je Sarmiento. Vidim da je uzeo tačkastu, ali nisam pratio kako je vozio.
Iskreno, ne znam ništa o Sarmientu. Sagan, Viviani i Mozer su trojica glavnih Likvigasovih klinaca. I Nerc ima potencijala. Biće vrlo zanimljivo, ako se stvarno raspadnu posle ove sezone, videti ko će od njih gde da ode.
Link to comment
Interesantan miks
vrlo je zanimljivo što ni BMC ni Likvigas ni Loto nemaju nikoga u ovolikom begu (osim Sagana koji je pošao po poene).edit. ko iz bega najbolje stoji u GCu i koliko zaostaje? Edited by malkin
Link to comment

BMC ima dvojicu, Burghardt i CummingseditScarponi, zaostaje 10,27sada je 6,37

Edited by KennyDalglish
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...