Jump to content
IGNORED

Tour de France 2012


malkin

Pobednik TdF 2012  

33 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

  • Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • malkin

    191

  • gervasius twinkleminkleson

    103

  • freakns

    47

  • Garnirung

    36

čestitke Barsi na biranju Pinoa :Hail:edit. Dobar je Madio, kako se dere na Pinoa :lol:
-najjaca slika :lol:Nibali im samo isprobavao puls... ubice ih u spustovima u brdima :)
Link to comment

Pinot :ziga:Samo 22 godine! Svaka chast.Zadovoljan sam kako izgleda Nibali, a bobami i Van Den Broeck. Nadam se da ce se dobro drzati sutra na hronometru, da ne izgube bash previse.

Link to comment

Nije pomenuto, a zaslužuje da bude pomenuto.Wout Poels je bio jedan od mnogih koji su pali u šestoj etapi, dok se peloton spuštao nizbrdo brzinom većom od 70km/h. Poels se ovde vidi kako leži neposredno posle pada dok ga lekar pregleda a timski kolega Rob Ruijgh (127) stoji pored njega:bettiniphoto_0115511_1_full_600.jpgPosle pregleda je prebačen u ambulantna kola i javljeno je da je napustio trku. Međutim, on je insistirao da nastavi i izašao je, na sopstvenu odgovornost, iz ambulantnih kola i seo na bicikl (otud zabuna oko njegovog statusa u trci tokom etape). Vozio je desetak kilometara dok ga lekari nisu ipak ubedili da odustane jer bi mogao da bude u životnoj opasnosti ako nastavi da vozi. Ipak je odustao od trke. U bolnici su utvrđene sledeće posledice pada:

The 24-year-old was rushed to a local military hospital in Metz where his injuries were diagnosed with a ruptured spleen and kidney, bruised lungs and three broken ribs.
Ovo je sve samo ne izuzetak. I tu ne mislim na problematično ponašanje medicinskog osoblja koje je pustilo Poelsa da se vrati na bicikl. Mislim na to da je odluka da se vozi kroz bol i sa povredom nešto što je pravilo i deo života svakog profesionalnog drumskog bicikliste. Možda briju noge, mršavi su i deluju kilavo, ali biciklisti su za moje pare najizdržljiviji i najhrabriji sportisti.(Poelsovo stanje je stabilno i sutra će biti prebačen u Mastriht na intenzivnu negu)
Link to comment

Martin samo 30 sekundi ispred Westra... Cancellara u 14:54 startuje, poslednja cetvorka od 16:30 krecu kada fiktivno i krece etapa jer svi ostali nemaju nikakve sanse za podijum na kraju...

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...