March 2Mar 2 On 26. 2. 2025. at 10:49, msv said: Seme svete smokve 2. marta u 17.00 na RTS 2 Upravo odgledala, bukvalno mi nije dobro odo ovog filma. Hvala na preporuci,pravo blago.
March 3Mar 3 50 minutes ago, glibav said: Covjek koji nije mogao sutjeti odlican. Sjajan a onda jos to da je sin Tome umro pre par dana, na isti dan kao i ćale mu . Neverovatno Edited March 3Mar 3 by Lezilebovich
March 3Mar 3 1 hour ago, glibav said: Covjek koji nije mogao sutjeti odlican. Kanim se da pogledam, a jos uvek imam problem sa gledanjem filmova iz tih ratova. Bukvalno mi se vrati fizicki osecaj gadjenja od onda prema toj organizovanoj bandi, pa onda kad je kao bilo neko sudjenje. I svi ti ljudi, cak i osoblje voza. Edited March 3Mar 3 by Moonwalker
March 3Mar 3 9 minutes ago, Moonwalker said: Kanim se da pogledam, a jos uvek imam problem sa gledanjem filmova iz tih ratova. Bukvalno mi se vrati fizicki osecaj gadjenja od onda prema toj organizovanoj bandi, pa onda kad je kao bilo neko sudjenje. I svi ti ljudi, cak i osoblje voza. Kratak je, sve se desi brzo, pa ne mozes da stignes da razvijes osecaj gadjena u tom trenutku, tek po zavrsetku.
April 18Apr 18 On 14. 4. 2025. at 9:54, Calavera said:večeras na rts 2 u 22:20: past livesJel ovo islo? Ne mogu da ga nadjem na premotavanju.
April 18Apr 18 3 minutes ago, Sludge Factory said:Jel ovo islo? Ne mogu da ga nadjem na premotavanju.nije, tog dana umro filip david pa su pustili nešto od njega. past lives je trebalo da ide na rts 3 dva dana kasnije, ali i tad ispalili
April 26Apr 26 16 minutes ago, pariah said:Melvilova vojska senki na HTV3 upravo ide.izvanrdan film. ventura. žao mi bi simon sinjore.
April 26Apr 26 melvilov sam gledao. na star movies upravo ide "aftermath". čitao sam knjigu,. odlična je film deluje dobro. pogledajte
April 26Apr 26 21 minutes ago, đorđe geprat said:knjiga je mnogo bolja.Verujem. Gledam, ali čim sad ovde pišem znači da mi ne drži pažnju. Pretpostavljam da je knjiga iskasapljena pošto mi dosad izgleda kao da nedostaje mnogo delova.
April 27Apr 27 sinestar 3. upravo: "sex partijski neprijatelj br 1" Edited April 27Apr 27 by đorđe geprat