Jump to content

Djokovic - Nadal, finale RG 2012

Featured Replies

ovo su najgori mogući uslovi za novaka. mislim, kada se ima u vidu njegovo trenutno stanje forme a i fizičko, koje je, čini mi se, upitno.kišica, raksvašen teren i teže loptice. on nije u stanju da udari ljudski dva udarca jedan za drugim.jedina šansa je ovde je prekid.
Kakvo fizičko stanje?

dar sa neba, da ako dodje sebi

ovo su najgori mogući uslovi za novaka. mislim, kada se ima u vidu njegovo trenutno stanje forme a i fizičko, koje je, čini mi se, upitno.kišica, raksvašen teren i teže loptice. on nije u stanju da udari ljudski dva udarca jedan za drugim.jedina šansa je ovde je prekid.
Prvo prouzrokuje drugo i trece..., mislim da su loptice najveci problem.

Nista Novak ne igra. Totalno odsustvo koncentracije.

Kakvo fizičko stanje?
pa loše. od ao na ovamo.ne znam u čem' je stvar al' definitivno fizički nije na nivou iz 2011-te
Prvo prouzrokuje drugo i trece..., mislim da su loptice najveci problem.
pa jasno, teške loptice su najgore ali i raskvašen teren je klizaviji što je novaku već dokazan problem. mislim da je od toga krenulo u meču sa sepijem.ovde je problem što prekid novaku neće doneti ništa dobro, jer nisu pokrili teren. znači, može biti samo gore.nadal puca one svoje spinove iz zezanja sa lopticama od 2 kg <_<

Novak pizdi jer ne moze da ga probije, zato pravi ogroman broj glupavih gresaka

Ode bogu na istinu...

Ovo ce ga ubiti...gotovo je...

2:0 (6:3, 6:4)

Nek ide sve u picku materinu, ovako moze da vraca samo po ovoj kisi i loptama k'o balonima...., mrs

Sramotno izdanje Đokovića.

Prva dva seta prespavao i sad mu ne moze nista... sve i da hoce..

Servis grozan, ali je ono sto definitivno lomi bekend....

Uze mu (jedan) servise.

teren je jebeno blato a nole nije viking zvani robin. jbg <_<