halloween Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 (edited) Karamel oblande sa orasima, one što mirišu na puter (bio u Idei 89 din 125 g). Sad se presuju ispod 2 Komentara Zakona o obligacionim odnosima u 4 toma. Ako moj drug C. čita, to je za goste, ja sam na dijeti. :D Edited February 19, 2016 by halloween
aram Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 jopet ustipci, na zahtev juniora. dorucak sampinjona :D
ivy Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 (edited) @darling ja kupujem PREMIA (to je Mlekoprodukt Zrenjanin) za 99din-125g i skroz je ok Edited February 20, 2016 by ivy
halloween Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 gde koji maslac za tu kintu? K plus, Mlekoprodukt Zrenjanin, normalan rok trajanja, standardni ukus i miris. Bio je na sniženju oko 20%, ne znam da li akcija još traje. Sad sam opkrojila oblande, treba da stoje do sutra da se sve sjedini i da se listovi ne odvajaju, ali ukus karamela je bolji od čokolade.
Bujodrag Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Ja bojkotujem K Plus i Premia proizvode. Ima dobrog putera na Kaleniću. A i na drugim pijacama.
darling Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 treba mi jeftin maslac za moje eksperimente s kolacima. kupujem neki blok maslac u kruni, 700ak dinara kilo, al nisam najzadovoljnija. ako ima neki ukusniji cipo, super. (kad jedem maslaca i leba, onda predsednicki.) zasto bojkotujemo premija i kaplus?
Bujodrag Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Zato jer su to zle robne marke koje uništavaju male proizvodjače.
darling Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 guglala sam sad mlekoprodkut zrenjanin i shvatila da ih oduvek bojkotujem: ne svidja mi se dizajn ambalaze :D
nezvanova Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 jeste, u pravu si za dizajn, ali je meni biser uvek bio mnoooogooo bolji od imlekovih putera...iako je moguce da je to stvar navike i cinjenice da su moji bili lokalpatriote, pa sam zapravo samo taj i jela u detinjstvu i navikla na njegov ukus. opet, sa druge strane, imlekova ''kravica'' jogurt i mleko u tetrapaku i somborska pavlaka su mi bili mnogo bolji od mlekoproduktovih proizvoda. sto znaci da mozda i nije stvar navike, vec je do mog ukusa...:-) biser nekako najvise ima smek na slatku pavlaku, blistavo je beo, nije kiselkast nikada i nema taj neki ''masni'' ili ukus na kajmak...
Recommended Posts