maheem Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Jbse odustao sam od sarme, pravicu je za par dana. Gotovo sa seckanjem
JakeBlues Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Dobio sam na poklon neke sveže kobaje, a imam i neki krompir u kući, pa ako neko ima neki praktičan savet-recept kako to da zgotovim da bude ukusno...
hoffnung Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 to su one sveze kobasice, sirove? meni padaju sledece stvari, ali neke i nisu sa krompirom.. mozda pire krompir i posle przene te kobasice. lepo se slaze jedno sa drugim. hteo sam takodje da ti predlozim da ispeces prvo krompir u djuvecu, i onda ubacis kobasice da se prze, samo se plasim da bi bilo hevi masno, ali ne u onom super smislu, nego losem. bilo bi dobro da imas kiseli kupus. iseces ga kao za podvarak, ubacis u serpu i dinstas ga na masti dok ne pocne da cakli. ispeces kobasice u tiganju i posle ih samo rknes u taj kupus. nadam se da ce neko jos da naidje sa savetom.
Bujodrag Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Ja b' bacio krompir, ispek'o kobaje i jeo ih uz senf i vruć svež hleb
banatjanin Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Mislim da je podvarak časnoga Yola apsolutni hit praznične sezone, evo ga pravim
aram Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Mislim da je podvarak časnoga Yola apsolutni hit praznične sezone, evo ga pravim e, jel razreseno pitanje luka?
yolo Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 Sta, lukac? Pazi taj podvarak nije 2x napravljen sa istim sastojcima i uvek je super. Znaci ne mozes sjebat, stavi luka ili praziluka po zelji svoga ukusa i snage stomaka.
JakeBlues Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 to su one sveze kobasice, sirove? Aha, one bas sveze, sirove, sto imaju rok trajanja par dana (iako su u vakuumiranoj kesi). Pa reko kad sam ih vec dobio da ne propadnu... ;-)
Frank Pembleton Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 (edited) Edited December 31, 2015 by Frank Pembleton
decak Kejt Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Mislim da je podvarak časnoga Yola apsolutni hit praznične sezone, evo ga pravim +1
Recommended Posts