November 26, 20159 yr krilca..zacinila ih sinoc svim i svacim sad stavila na sargarepu,celer,cluk,komorac,bluk pa u rernu Edited November 26, 20159 yr by ivy
December 1, 20159 yr mesnu veknu a po plehu okolo pobacala cluk,bluk,komorac,cveklu,sargarepu da se peku zajedno + holandez sos + ostalo mlo boranije od juce i ladno sam zaboravila salatu
December 3, 20159 yr joooj,hocu ja sarmuu nc- ,,gulas,, sa pilecom dzigom,paprikom i komoracem Edited December 3, 20159 yr by ivy
December 3, 20159 yr Pravili smo pre neko veče neku pastu sa junetinom, pasuljem i između ostalog 30g menaž čokolade. Nismo znali na šta će to da ispadne ali nismo hteli da odustajemo od recepta. Rezultat je bio da nam je miris bio nekako jak i sladunjav iako se praktično nije osetilo u ukusu pa smo nas dvojica pojeli po porciju a jedan sve ostalo. :D Ali sumnjam da ću opet kuhati isto. :) Edited December 3, 20159 yr by Mil@n
December 3, 20159 yr 30g menaž čokolade trebali ste uzeti neku bolju tamnu cokoladu,sa vise kakao delova
December 3, 20159 yr trebali ste uzeti neku bolju tamnu cokoladu,sa vise kakao delova Tako pisalo u receptu. :(
December 3, 20159 yr tom ko je pisao recept je verovatno menaz sinonim za tamne cokolade,iako to ne bi trebalo da bude tako vec jedno 30god...
December 3, 20159 yr tom ko je pisao recept je verovatno menaz sinonim za tamne cokolade,iako to ne bi trebalo da bude tako vec jedno 30god... Eto, moje kulinarsko iskustvo i znanje se širi, u tome je poenta. :)