aram Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 (edited) nista, moracemo renne i ja da probamo tu lazanju, da vidimo jer moze to sa 700gr Edited November 9, 2015 by aram
wall Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Moraš pre slikanja da pospeš malo mrvica nes kafe i staviš list mente. ^_^ Posle baci taj komad. Dobro izgleda. :)
Valk Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 hvala, na izgled je još i bzvz, kao i sve u šta ide mleveno meso. jebeš coolinariku kad je tu PPP za pomoć
Mil@n Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 DSC_0065.JPG samo vi mene zezajte, ne mari :) hmm, čudne dimenzije, jel to cela ili samo parče? Deluje delišs
renne Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Teleći stomak se dinsta sa tonom luka i bibera A ovo će na vreo gril
ivy Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 pileci ,,paprikas,, sa kelerabom,celerom i karfiolom umesto krompira
nezvanova Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 bravo! ja ne smem da ga jedem, a volela sam /i jela nekad davno, kad mi ga je baka pravila.../ ja sam ovih dana pravila savijacu sa sjajnim svezim korama sa pijace /znam, znam da su bolje domace - al eto, ne mogu da se nakanim da naucim da ih pravim/ i sa rendanim dunjama, jabikama, orasima, cimetom i sa malo stevije...odlicna bila!
darling Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 hej, nisu bolje dobre kupovne od razvlacenih kora. stvarno nije vredno truda... ja bih, inace, parce te tvoje pite :)
Recommended Posts