November 9, 20159 yr nista, moracemo renne i ja da probamo tu lazanju, da vidimo jer moze to sa 700gr Edited November 9, 20159 yr by aram
November 9, 20159 yr Moraš pre slikanja da pospeš malo mrvica nes kafe i staviš list mente. ^_^ Posle baci taj komad. Dobro izgleda. :)
November 9, 20159 yr hvala, na izgled je još i bzvz, kao i sve u šta ide mleveno meso. jebeš coolinariku kad je tu PPP za pomoć
November 9, 20159 yr DSC_0065.JPG samo vi mene zezajte, ne mari :) hmm, čudne dimenzije, jel to cela ili samo parče? Deluje delišs
November 12, 20159 yr bravo! ja ne smem da ga jedem, a volela sam /i jela nekad davno, kad mi ga je baka pravila.../ ja sam ovih dana pravila savijacu sa sjajnim svezim korama sa pijace /znam, znam da su bolje domace - al eto, ne mogu da se nakanim da naucim da ih pravim/ i sa rendanim dunjama, jabikama, orasima, cimetom i sa malo stevije...odlicna bila!
November 13, 20159 yr hej, nisu bolje dobre kupovne od razvlacenih kora. stvarno nije vredno truda... ja bih, inace, parce te tvoje pite :)