Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

+1Odlična primedba.Prodinstan ccluk sa karijem i đunbirom, izgnječena 3 čena bluka, ubačeno sočivo, povrtni buljson™ i integralni pirinač, sad se krčka dok ne ispari. Planiram ga posle obložiti prženim kolutićima ccluka.

• Replies 11k
  • Views 807.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

Ocu ja da kuvam nesto :cry:ne mogu ovako obogaljen nista po kujni da radim

Zaboravio bio belo vino, pa na pola sipao deci. Mislim da će me mrzeti da pržim ccluk, može i bez toga, uz salaticu.

Zaboravio bio belo vino, pa na pola sipao deci.
dajes deci da piju vino?
wzkd.jpgkumasin i ja po dva tanjira, ima jos i za kasnije/sutra

:drool:

P1150179_zps90bbd6ad.jpguz to1037406x.jpgalal mi vera

nije te sramota da zena slika dok ti sedis zavaljen?

:lol:ja kuvao, ona slikala

• Author

uuu, donna fugata, bahacenje.nego asice, ti ne bacas prvu vodu kad kuvas pasulj?

tako kod nas svaki dan, malo viski malo kokakola dona fugata :sleep:(nemam pojma odakle mi, možda sam ga za svadbu dobio. lepo vince, miriše na prošek.)

• Author

ma to vino nije nista posebno kao takvo, nego ga nema ovde. to je u italiji rang 5-10e max a ja se uvek primim na te njihove etikete koje su realno bolje od vina, donosilo se par puta sa putovanja, ima ga po free shopovima u milanu i rimu

uuu, donna fugata, bahacenje.nego asice, ti ne bacas prvu vodu kad kuvas pasulj?
kuvao sam ga u trecoj vodi, sto?
  • Author

jos bolje, samo nisam skapirao iz izlozenog recepta. ja se nadujem kao riba fugu ako se ne promeni nekoliko voda...

sad vidim da nisam to pominjao u prvom javljanju ali da, prvo je bio potopljen pa posle dva puta bacio kljuc/menjao vodu i na kraju kuvao. pritom, nisam imao ni gas attacks, mada kum kaze da mu je bas dao po fori