renne Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Kuvam pasulj, hvala alahu na ovom divnom vremenu za kuvanje i jedenje pasulja
Zverilla Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 (edited) pravio sinoc tikvice a la ivy (meni se malo raspadali burgercici, verovatno moram vise veziva da dodam. @ivy - probaj da dodas mlevenog anisa u njih, meni je on zakon za tikvice i patlidzan)uz njih paradajz, babaganus i ovciji sirjos mi nije dobro kolko sam se prejeo :)a kad smo kod burgera, otkrih ovo blago od sajtahttp://aht.seriouseats.comsve sto ste zeleli da znate o burgerima a niste imali koga da pitate(jedino sto ne kapiraju je da je burger jos bolji sa dobrom lepinjom, suvise se loze na one klasicne slatkaste americke burger-zemicke) Edited June 27, 2013 by Zverilla
renne Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 daj sliku.i recopis.ustvari ovo je iting ne i kuking.oklen ti ? kupiš u merkatoru crni luk bele boje, izrazito bele boje, on je taj za pohovanje. Isečeš na kolutove, umutiš celo jaje, dodaš malo soli, bibera, malo muškatnog oraha, i gustina dok ne dobiješ kompaktnu masu. Uvaljaš luk u masu, ispržiš na vrelom ulju po minut sa svake strane
mire Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 pristavih sarmusačekam da baci ključ, pa neka mrmolji do ujutrosveti zemljani lonac
Valk Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Spremam se da pečem smuđa od kilo i po, našla sam ga u nekoj torbi ispred Maksija pa ako može neki savet.. :)
Frank Pembleton Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Spremam se da pečem smuđa od kilo i po, našla sam ga u nekoj torbi ispred Maksija pa ako može neki savet.. :)hihihi
Frank Pembleton Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 pristavih sarmusačekam da baci ključ, pa neka mrmolji do ujutrosveti zemljani lonacZar ti nisi na nekoj kontrolisanoj ishrani posle produvavanja klipova dizni itd....
Zverilla Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 pilav.nikako da docekam da se zavrsi posto sam od dorucka pojeo samo saku tresanja
Recommended Posts