renne Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 ma daj bre, ništa lakše. Samo bitno da testo dobro odmori, kakva mora, uživancija. tebi izgleda udarila ova vrućina pa danas bogohuliš
Аврам Гојић Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 jel vas dva stvarno mislite da je Razz sam razvlacio kore?
renne Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Jbg, ko će ga znati. Tako zvučaloПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Razzmatazz Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Kroz maglu kao da nešto jesam razvlačio, ali čini mi se da nisu bile kore u pitanju. :PZato imam ovde Turke, pa odem kod Turčina i izaberem između petnaest vrsta kora svih debljina i savitljivosti. I smotam tepsiju za 10 minuta. Ko će razvlačiti sad testo - gledao sam x puta kevu kako to radi. Krenuo bih i ja pažljivo i studiozno ovakav kakav sam pun senzibiliteta i tolerancije, ali kad bi krenulo da puca, dohvatio bih onaj nož za suši i profircao bih i testo i sto na jedno 83 mesta.
gospa buba Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Nema boljeg rashladnog uredjaja od sporeta. Kad je ovako toplo idealno je praviti neku zimnicu (sutra cu da pravim pekmez). Provedes 15 minuta pored sporeta na +60 stepeni i onda odes napolje na 35 i vidis da je ladovina.+1po modelu vase pelagica ^_^
banatjanin Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 gledao sam x puta kevu kako to radi. Krenuo bih i ja pažljivo i studiozno ovakav kakav sam pun senzibiliteta i tolerancije, ali kad bi krenulo da puca, dohvatio bih onaj nož za suši i profircao bih i testo i sto na jedno 83 mesta.e pa tozato sam i odustao, postanem opasan za okolinu
aram Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 trik je u tome da prosto ne obracas paznju na sitne rupice, kad zarolas, one ionako budu totalno nebitne :)i naravno, "fajtanje" uljem konstantno.
aram Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 istopio cluk na mulju i maslacu, dodao bluk da zamirise, pojacao vatru na najjace pa sunuo tikvice da onako ostanu cvrste, a proprze se. zabiberio, sunuo dve sake persuna i zalio nar-melasom. vrlo sam zadovoljan.
pacey defender Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Supica. Narendao tikvice, šargarepu, celer, malo đumbira i paškanat, usuo vodu. To se krčkalo 20 minuta, onda ubacio malo griza, dodao peršuna, zasolio i zabiberio. Ugasio nakon 5 minuta. Ubacio jednu pavlaku, Ništa lakše.
assück Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 punjene paprike samo bez punjenja, iseckao sam ih da bi skratio proces. dodao beli biber i kumin da malo prosaram
ordi Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 (edited) to si vido od maheema :Pedit: ja skuhala grasak s junecim mesom, 'nako masniji malo, mrtva usta da ga jedu Edited June 23, 2013 by orderka
Recommended Posts