Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

a znam te rerne na gas, imam takvu u italiji. nije naodmet ponekad primeniti pravilo RTFM (rid d fakin menjual) :D

Posted
kakva preciznost, bokte, 188 stepeni :D
Pa to su one zapadnjačke rerne, a i recept je takav. I baš sam srećan što imam takvu rernu. A i tera do 300°
Posted

Ja imam malu rerničku koja ide samo do 250, ali je mnogo slatka spolja.

Posted
Ja imam malu rerničku koja ide samo do 250, ali je mnogo slatka spolja.
Da citiram Grumfa fali samo Ken
Posted

te indijeve rerne na gas su najbolje. doduse strah od lansiranja u zrak je opravdan, ja sam za paljenje toga uvek koristio onaj polametarski upaljac u obliku sibice. sto me naravno ne bi spasilo ali sam tada zeleo da verujem. moderne rerne su sranje, ovo kako pece, vrhstra.

Posted

a jebes ga, taj strah od gasa je izgleda neki problem slican balkanskoj ubistvenoj promaji. moja zena je odrasla sa sporetom na gas, pa ima problem sa ovim na struju, po pet puta proverava da li je iskljucila. :lolol:

Posted (edited)

Nije strah. Bio je majstor nedavno da zameni neko dugme, mlađi čovek, pa nikad nije video ovakav šporet. Kad je hteo da mi pokaže kako da zapalim grill, umalo nas obojicu nije lansirao na onaj svet (pustio je gas u grillu i onda napamet pokušavao da ga kresne sa upaljačem ovamo-onamo, na kraju je i uspeo, malo je plamen izleteo iz šporeta, srećom nije ga osmudio, a ni mene).

nije naodmet ponekad primeniti pravilo RTFM (rid d fakin menjual) :D
Ne postoji za ovo. Barem ga Google nije našao. Edited by Indy
Posted

krompirići pečeni sa mladom cveklom i pripadajućim lišćem, šnicle velikog smuđa pržene u masti.

Posted
šnicle velikog smuđa pržene u masti.
i?
Posted
Da citiram Grumfa fali samo Ken
A to pre četiri godine kad sam imala Barbi stan. Kako je tad bilo smešno sa njim i Miralemom. Pišanje.
Posted
Kako je tad bilo smešno sa njim i Miralemom.
:naughty: :naughty: :naughty:
Posted

za veceru, opet tikvice i mlevena mesaskuvao sam se i pre nego sto je skuvano :thumbdown: